dinsdag 23 augustus 2016

Castelgarden heggenschaar

Castelgarden benzine haagscharen. Regelmatig heggen en struiken snoeien is een essentiële taak in het onderhoud van tuin en park. Het zorgt er niet alleen voor dat de planten netjes en gezond zijn, maar ook dikker en mooier groeien. Dubbelzijdige messen voor meer efficiëntie. Draaibare handgrepen voor ergonomie.


Trillingsdemping voor comfort.

Een krachtige motor voor minimale inspanningen. Een tuin onderhouden is niet alleen het gras maaien. Ook heggen, planten en ander groen moeten in toom worden gehouden. Beschemkap tussen de handgreep en het blad. Benzine Heggenschaar HTX60X 0. Korting: Bedrag BTW: 6€.


Verkoopprijs: 49€ . Easy-start, comfortabele dubbele handgreep en lasergesneden mm mesplaat, die ervoor zorgt dat de bladen aan de zijkant afvallen.

Netto vermogen motor, kW. Volume brandstoftank, L. Type carburator, Roterende klep. Standaard combi maaimes met rond asgat voor gazonmaaimachine : - CASTELGARDEN , XA47MBS, XA47MHS, STIGA Multicl . Per inruil verkregen castelgarden xhbenzine heggenschaar : deze machine is voorzien van een onderhoudsbeurt en kan direct aan de slag. Hierbij is het brandstofsysteem volledig gereinigd en zijn de.


VERMOGEN 2cc - kW - pk. AFSTAND TSS TANDEN mm. STARTER Easy Start koordstarter. BRANDSTOFTANK L, met zichtbaar peil. SCHAKELAAR dubbele veiligheidsschakelaar.


HANDVAT soft grip, 180° draaibaar. Het Grootste Tuinmachine Centrum voor de verkoop van Tuin- en Parkmachines. Tevens reparatie en Onderhoud.


Een Husqvarna heggenschaar is veilig, comfortabel en universeel inzetbaar. De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw haag kunt knippen, en met de uitschuifbare schaar kunt u verder reiken. Omdat de machine instelbaar is, is het werk ook minder vermoeiend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts