woensdag 10 augustus 2016

Verticuteermachine gamma

Stel eenvoudig u werkhoogte in door de hendel aan de zijkant. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen .

In hoogtes verstelbaar. Laat viltlagen niet in de weg zitten van een gezonder, dikker grasveld. Geef de graswortels het water, de lucht en de voedingstoffen die ze nodig hebben. Ga elke lente en herfst die viltlagen van dood gras en mos te lijf met een verticuteermachine. Brico verhuurt professionele toestellen van Boels.


GAMMA verticuteermachine. Bent u van plan om te bouwen, verbouwen of aanpassingswerken uit te voeren, dan kunt u bij onze Brico Service terecht voor een groot aantal specifieke werktuigen! Richt u tot de verhuurdienst in het bezit van uw identiteitskaart.

Dit product is uit ons assortiment. Toon alternatieve producten . Door mijn ziekte kon ik niet op het woord verticuteermach. Ontdek ons assortiment Verticuteermachines. Een verticuteermachine onderhouden is vergelijkbaar met het onderhoud van een grasmaaier.


Reinig de onderkant grondig na het verticuteren om roestvorming te voorkomen. Verwijder het mos, vilt, zand en ander afgezet vuil van de wielen, de verticuteerwals en de behuizing. Gebruik hierbij nooit water! Met een verticuteermachine trek je niet alleen de mos- en viltlaag uit het gazon, maar snijd je ook de bodem open voor licht en lucht. Verticuteren doe je twee keer per jaar: een keer in het voorjaar en een keer in het najaar.


Daarom mag een verticuteerder tussen je tuingereedschap niet ontbreken. Hier moet je op letten als . Technische omschrijving:Krachtige gazonverluchter op benzine voor het ontmossen van het gazon. De verticuteerder verwijdert mos en dood gras uit het gazon en bevordert de groei van nieuw gras en verbetert de bodemstructuur. Is geschikt voor grotere oppervlaktes.


Gardena , roestvrije messen met bescherming voor het opbergen. Slechts enkele keren gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts