dinsdag 9 augustus 2016

Laarzenrek hout

Ook verkrijgbaar in de kleur grijs, 1 FSC gecertificeerd vurenhout. Dit praktische en mooie houten laarzenrek zorgt er voor dat laarzen op een nette manier opgeborgen kunnen worden. Moet wel opgeknapt worden, nieuwe verf-en vernislaag nodig. Schoenen- en laarzenrek hout.


Functioneel schoenenrek in eenvoudige vorm. Een degelijke laarzenrek voor buiten kopen.

Een staand houten laarzenrek voor paar laarzen. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor laarzenrek van hout. Het rek heeft een neutrale kleur en biedt ruimte voor vier paar laarzen. Door het rek te gebruiken heb je geen last meer van viezigheid op je vloer door laarzen.


Detailshouders voor paar. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Stoer laarzenrek van hout. Houten grijze laarzenrek bied plaats voor kleine paar laarzen en grote paar laarzen.

Afmetingen: 48x20x49cm. Foto hangende laarzenrek nu voor maar € 14. Kokmetaal gietijzerlantaarn. Laarzenrekken van hout of gietijzer. Naast staande laarzenrekken zijn er ook laarzenrekken verkijgbaar om aan de (buiten) muur te hangen.


Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. May-brit van den Berg descrubrió este Pin. Dit mooie houten laarzenrek . Misschien interessant in het actuele aanbod.


Gemaakt van ou gerecycled hout. Deze serie heeft een totaal eigen sfeer, ver weg van het gewone. Met de hand vervaardigd. Het hout is afkomstig van oude schuren, huizen en rijstbakken, is extreem dik en duurzaam, omdat het in de loop der jaren goed gerijpt is.


De warme tint, zoals alleen de natuur zelf die kan . Het laarzenrek is geschikt voor paar . Het is weer tijd voor de regenlaarzen. De rekken zijn ook geschikt voor buiten. Wij hebben ze in diverse soorten en maten.

RAKABOOTS Muurlaarzenrek hout paar laarzen. MOTTEZ Metalen laarzenrek paar wandmontage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts