woensdag 10 augustus 2016

Wilgenring rotterdampas

Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen. Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwemba sporthal en squashbanen. De Rotterdampas is de leukste kortingspas van de regio Rotterdam. Met de pas krijg je gratis toegang of flinke korting bij de Rotterdamse zwembaden! Hier kun je terecht voor een uitgebreid programma aan zwemactiviteiten.


Een sportcentrum voor iedereen!

Zwemba sporthal, squashbanen en horeca. IJsselmonde ( gem. zwembad) (IJsselmonde). See what people are saying and join the conversation. Pannenkoekenboot Villa zebra. Sealife Bowlen Abbo plaswijk.


De Wilgenring in Rotterdam, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin. Om overlast in onze buurt te vermijden, graag uw auto parkeren bij sportcentrum de Wilgenring.


Het bad is groot en lang.

Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de speeltuin, en u doet onze buren hier een groot plezier mee. Voorlezen: Wilt u eens voorlezen? De leukste kinderfeestjes van Rotterdam vier je bij Recreatiecentrum Oostervant! Voor het leukste kinderfeestje!


Zomerrooster_Sportcentrum_de_Wilgenring_20. Maximaal kinderen met paspoort per volwassen begeleider. Jeugdvakantiepaspoort is alleen geldig tijdens het vrijzwemmen! Ook bij Zevenkampse Ring!


Bij Zevenkampse Ring krijg je de volgende korting als je komt zwemmen met de Rotterdampas : Eén keer gratis . Zwemmen met de Rotterdampas. Banenzwemmen (wedstrijdbad). Gezinszwemmen ( recreatiebaden). Vrijzwemmen (alle baden).


Ik kon 'm voor een lage prijs krijgen en moeders kon er maar niet over ophouden hoe te gek het zou zijn als ik ook een Rotterdampas zou hebben. In deze eerste aflevering. De rotterdampas jaargids geldig van tot alsjeblieft jaaracties doe meer dan leuke dingen gratis of met korting. Oostelijk zwembad rotterdam zwemt Evenementen Nieuws Evenementen Alle rotterdamse zwembaden op een rijtje rotterdam zwemt Alle . Vader Steef en dochter Roos Vooren uit Rotterdam-Zuid testten met hun Rotterdampas alle zwembaden in Rotterdam.


Foto: Françoise Theunen.

BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad? Zwemles volgen voor een zwemdiploma?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts