maandag 22 augustus 2016

Intratuin s gravenzande high tea

Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. In het tuincafé kun je ontbijten en lunchen, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere kop koffie of een gezellige (kinder) high tea. In het tuincafe kun je ontbijten en lunchen, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere kop koffie of een gezellige (kinder) high tea.


Intratuin tuincafe tuin . Minimaal één dag van te voren vóór 15. Het aantal personen en .

Kijk op onze website voor meer informatie. Van een heerlijke high - tea genoten in het tuin café. Mooie winkel, vriendelijk personeel ! Of kom inspiratie opdoen voor een minivijver in de tuin of in huis. Bij Aan de Dis draait het om gezellighei lekker eten en samen genieten.


Midden in het tuincentrum is het Tuincafé, waar ook een luxe ontbijt en high tea tot de mogelijkheden behoren. Nederlanders de naam kent. Bovendien hebben ze een marktaandeel van binnen de gehele tuinbranche.

In vele vestigingen zit het tuincafé waar je naast een ontbijt ook kunt lunchen en een high tea kunt . Kom jij ook binnenspelen in ons kinderspeelparadijs? Verder zou ik het niet weten, want ik woon al jaren niet meer in het Westland. Super geslaagd voor vrijgezellenfeesten, zussendag, vriendinnendag, familiedag, verjaardag of gewoon zomaar. Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk.


Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand. Gedurende het hoogseizoen kunnen . Kom genieten met je vrienden of vriendinnen van een overheerlijke high tea. Want het doel is om een gezellige middag te houden onder het genot van een high tea.


Wereldrecord afternoon . Vind meer informatie over De Buren op dinnersite. Maak het nóg gezelliger door het geheel aan te vullen met een lunch of high tea (€1p.p.). Hoe heb ik het ervaren, was het lekker en wat kost het . High Tea Catering regelt uw High Tea party.


Drie soorten zoetigheden: - Chocolade brownie. Cheesecake met kersencompote. Frambozen kwark longeur. Twee soorten scones met jam en boerenroo- Naturel scones.

See more ideas about Christmas decorations, Netherlands and Sweet home. This Pin was discovered by Kim Kusters. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Wil je je vrijgezellenfeest eens anders dan anders, denk dan eens aan een leuke , sexy, glamourus of gewaagde fotoshoot in combinatie met een workshop visagie, burlesque of paaldansen of een lekkere high - tea.


Een herbevestiging met zandritueel. Tijdens deze workshop maken de kinderen een kunst cactus van ijzerdraad en . Op zaterdag Januari van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts