vrijdag 26 augustus 2016

Glassnijder rond

Vind glassnijder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Rondsnijder met zuignap voor bevestiging op glas, roset 6x snijwiel. Demo voor het gebruik van de. Heldere metrische gradaties op messing gepl .

Deze glas snijder beschikt over een antislip handvat, welke zorgt voor een comfortabele grip en extra veiligheid. Bezorgkosten: niet aangegeven Aanbieding bekijken. Om een glas netjes te snijden gebruik je een glassnijder. Of je nu een strook van het glas wilt snijden, of het mooi rond wilt uitsnijden, met een glassnijder gaat dat heel precies.


De glassnijder is speciaal gereedschap om glas te snijden. Het heeft een stalen of hardmetalen wieltje in een houder. Een gewone glassnijder is.

Glas zou iedereen op maat kunnen maken. Met een glassnijder en een goede vlakke ondergrond kom je in ieder geval erg ver. Of het nu gaat om een strook die er af moet, of dat u nu glas mooi rond wilt uitsnijden, met een glassnijder is het mogelijk. Oefen voordat u daadwerkelijk gaat snijden wel eerst even, zodat het u . Schrijf de eerste review van dit product. Artikelnummer : glassnijder rond.


Verhit de lijn die je met de glassnijder gemaakt hebt. Professioneel materiaal is half werk! Je kunt een kleine kaars of een kleine gasbrander gebruiken. Richt de warmte direct op de lijn die je gemaakt hebt en draai de fles steeds rond om het glas gelijkmatig te verwarmen. Dompel de fles in koud water.


Wanneer je de fles ongeveer minuten verwarmd hebt . Het breukvlak is dan ook gladder. De prijs van glassnijder ligt rond de €1-. Silberschnitt rondsnijder.

Snijkop bevat rozet met zes stalen wieltjes. Categorie: Glassnijders. Al onze glassnijders kunnen met snijolie gevuld worden!


Als u de glassnijder ook voor glasfusing wenst te gebruiken adviseren wij de glassnijders niet te vullen met olie. Roel, dat kan, maar is wel lastig en ook wel wat werk. Je hebt een goede glassnijder nodig en een hulpstuk wat lijkt op een passer: een stevige zuignap met een arm eraan waar je de glassnijder in vastklemt. Bevestig de zuignap in het midden waar het gat moet komen, en kras dan eerst de uiteindelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts