woensdag 24 augustus 2016

Ambachtscentrum goes openingstijden

De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Rondom een ouderwets bestraat marktpleintje, met sfeervolle verlichting,. Zo zijn er onder meer miniaturen, glas-in-lood en keramiek. Voorjaars- en herfstvakantie en de maanden juli en augustus ook op dinsdag- en donderdagmiddag met dezelfde openingstijden.


Openingstijden Het hele jaar woensdag- en zaterdagmiddag van 13.

Vakantie regio: Zuid Prijzen Volwassenen : Euro 00. Hier is een speciaal ambachtscentrum opgericht waar bijna twintig ambachtslieden hun ambacht uitoefenen, onder het nieuwsgierige ook van de toeschouwers die hier vrij in en uit. Geen openingstijden opgegeven . Ontdek er de oude ambachten van weleer! Ambachtscentrum Goes is niet alleen een kijkcentrum, maar ook een doecentrum.


Deze openingstijden gelden in juli en augustus. Kijk voor overige openingstijden op onze . De toegangsprijzen zijn: f voor.

De Hollandsche Hoeve in Goes biedt vele mogelijkheden, als wandelgebie natuurgebie sport en recreatie! Heeft verschillende sfeervolle karakteristieke huisjes, die vandaag de dag nog te zien zijn aan de Goese kade. In de huisjes demonstreren de aanwezige . Onderweg stopt de trein bij verschillende stations. Het ambachtscentrum Goes is rolstoeltoegankelijk en parkeren is gratis. In het Zeeuwse stadje Goes is een recreatiepark De Hollandse Hoeve.


In deze leuke, mooie omgeving vindt je o. Regelmatig zijn er demonstraties en kindermiddagen. Toegang gratis, vrij parkeren. Winterfair in de Zandlooper Lewedorp op 1 . In de vakanties zijn de openingstijden hetzelfde als in juli en augustus.


Op en rond de ijsbaan zijn er leuke activiteiten te beleven zoals een feest met de mascotte van de ijsbaan, Bobby. Op sommige avonden is het mogelijk om curling te spelen. Voor openingstijden en het programma kijk je hier.


In de directe omgeving ligt ook een speeltuin, midgetgolf, kinderboerderij, ambachtscentrum , en sportcentrum met zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts