dinsdag 16 augustus 2016

Groothandel tuinbouwartikelen

Dè groothandel voor zowel veehouder, akkerbouwer als particuliere hobbyboer. Bij ons bent u aan het juiste adres voor tal van producten en advies. Tuinartikelen - groothandel en fabrikanten in Rozenburg nh. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids.


Contact info : Hoogstraat 179d.

Veek, Tuinbouwartikelen B. De openingstijden van alle vestigingen van P. Lisse vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Voor al uw tuinbouwartikelen.


Klik op de catalogus-categorie naar keuze om dat hoofdstuk in PDF formaat te downloaden. U kunt ook de hele catalogus downloaden of de catalogus aanvragen.

Wij sturen hem dan per post naar u op. Gewasbescherming en toebehoren . Naast de handel in boom- en heesterzaden is Sluyza uitgegroeid tot groothandel in tuinbouw- en boomkwekerijartikelen met als troef de import van bamboe, tonkin en splitbamboe die hun weg vinden als steunmateriaal in de tuinbouw, boomkwekerij en fruitteelt. De besloten vennootschap P. Toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, zaden, veevoeder en meststoffen naar de professionele sector. Volledig assortiment, snelle service, scherpe prijzen en professionele begeleiding. Bedrijfsgegevens van Lek Tuinbouwartikelen in Ter Aar.


Adresgegevens, contactgegevens en bedrijfsinformatie van groothandel Lek Tuinbouwartikelen te Ter Aar. De plantage was vermomd als groothandel in tuinbouwartikelen , maar verkocht ondertussen wel heel bijzondere plantjes. Daarnaast handelde het bedrijf ook in apparatuur om een kwekerij op te zetten. Al enige tijd werd het bedrijf door de politie in de gaten gehouden. Daaruit bleek dat er regelmatig . ADDITIONAL CONTACT INFO.


Aalsmeer, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Ontdek de beste restaurants, bars, café's, salons en nog veel meer op Tupalo. We houden je graag op de hoogte.

Groothandel in land- en tuinbouw artikelen. Grote ijzerwaren, artikelen die deel uitmaken van metaal- of staalconstructies ii. Gereedschappen van staal, metaal, hout, rubber en kunststoffen, met uitzondering van productiemachines en —apparatuur die verankerd worden iii. Land- en tuinbouwartikelen , gereedschappen en toebehoren die in de Iand- en tuinbouw.


De groothandel in (non-ferro) blokmetalen en daaruit vervaardigde halffabricaten , met uitzondering. Vander Zijpen NV is een toonaangevende groothandel in aardappelen, groenten en fruit gevestigd te Asse. Handelsonderneming Van Krimpen is een leverancier van een groot assortiment tuinbouwartikelen van topkwaliteit. Neem direct contact op met één van onze vertegenwoordigers voor meer informatie over onze producten en diensten.


Map DataImage may be subject to copyright. Je staat in voor de ontvangst van goederen zowel controleren en valideren op kwaliteit en kwantiteit , op orde houden van het magazijn, stockbeheer doen, bestellingen klaarzetten en rondbrengen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts