dinsdag 9 augustus 2016

Openingstijden hornbach geleen

Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten in jouw vestiging? De winkel is vermeldt in categorie Bouwmarkten. Einighauserweg 1Geleen. Indien gewenst verbinden we u direct door. Kaart vergroten Kaart verkleinen .

HORNBACH Bouwmarkt en tuincentrum. Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Aan de opening ging een jaar lange juridische en politieke strijd vooraf. Zo probeerde de gemeente Sittard- Geleen de komst tegen te houden omdat een bouwmarkt niet zou passen in het bestemmingsplan van het gebied Gardenz. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden , assortiment en meer.


Dinsdag werd het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd. Dat gebeurde in het bijzijn van burgemeester Sjraar Cox en wethouder .

Dan bent u hier op het goede adres! Je bent flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden (met name de avonden en de weekenden). Er is altijd iets te doen!


Intratuin Geleen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Hornbach is een leuke Bouwmarkt in Geleen. Koopzondagen en afwijkende openingstijden op feestdagen vind je in het koopzondagenoverzicht.


Burgemeester en wethouders van. De openingstijden van de balie zijn dagelijks van 9. Boels Verhuur is de grootste partij in machineverhuur en gereedschapverhuur in de BeNeLux. Wij verzorgen de verhuur van machines en bouwmachines voor elke klus.


De zaak in Geleen gaat woensdag open voor het publiek. CanDo radiatorbekleding. Dit is het ideale klusmoment, kom in actie! Hoe werkt de laagste prijs van Nederland bij GAMMA.

Wanneer is jouw bouwmarkt open ? Bekijk alle acties en aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts