maandag 22 augustus 2016

De tuinderij agenda

Allroundband VIVACE is een band met een heel breed repertoire, muziek voor jong en oud. Al de goede muziek uit de jaren tot aan het heden, met daarnaast Nederlandstalig en alle soorten dansmuziek. Met zangeressen én een zanger brengen ze een geweldige show op het podium, een lust voor oog en oor.


Combinatie SolexTour - Rondvaart. Kenmerken: uur Solex rijden . Overzicht van onze indoor- en outdooractiviteiten.

Zondag oktober is er weer een gezellige muziekmiddag in De Tuinderij in De Lier. Op deze Westlandse middag kunnen diverse oud-Hollandse spelletjes worden gespeeld op De Wurft en kan men een kijkje nemen in het museum. Op deze middag speelt Collective Coverband uit Hoek van Holland. Zonder boeking kun je terecht op één van de Westlandse middagen met live muziek. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd.


Hier vindt u een oase van rust, een unieke plek aan het water. Dé gelegenheid waar u terecht kunt voor al uw feesten (groot en klein), bijeenkomsten, vergaderingen en diverse unieke activiteiten! Tevens worden er gezellige muziekmiddagen met live-bands georganiseerd. Zie hiervoor onze agenda !

Gelegen aan de rand van de gemeente Westlan grenzend aan het Midden- Delflan vindt u de. Zaterdag april: verkoop plantgoed. Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden zijn open voor de verkoop van plantgoed: groente-plantjes en kruidenplantjes. En misschien hebben we ook al wat eerste oogst op de kraam.


Het seizoen begint op februari en loopt tot november. Makkelijk te onthouden: van Valentijnsdag tot Sint Maarten. In die periode is onze tuinderij dagelijks geopen van 12.


Derde week maart: Hanging basket maken. Het midwinterkorenfestival is een nieuw evenement wat plaats vind in de mooie locatie van De Tuinderij in De Lier. Er worden door koren optredens verzorgd op.


Op de kraam liggen uitsluitend groente die we zelf telen, het aanbod volgt dus het seizoen. De verkoop start op zaterdag mei met een Open Dag en de laatste verkoop is op. Pluk raak voor een knaak bij de Tuinderij kopie.


In het laatste weekend van september kunt u helpen de pluktuin leeg te plukken. Op zaterdag september en zondag september kunt u voor maar € zelf een groot boeket bloemen plukken (op=op, bos p.p.) Na het plukken even . Neem je lekkerste hapje en een drankje mee voor ongeveer personen. Zo maken we van de lange marktkraam een mooi buffet van allerlei lekkers.


Een jaar vol met meewerkdagen, wiedweekends, aanschuifdiners, leuke workshops, etc, etc. Wil je een rondleiding, een eigen arrangement of proeverij op de tuinderij ?

This Pin was discovered by T C. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Op veler verzoek: op november is er weer een meewerkdag op de tuinderij ! Op die dag pakken wij een aantal klusen op zoals het onkruidvrij maken en opbinden van de bessenstruiken, het uitrijden van compost en het snoeien van de heg om het terrein. Ook voor kinderen hebben wij leuke klusjes!


Ook dit jaar weer donderdagavonden eetcafé, kruidenworkshops, lente en oogstfeesten. Ook komt er nog een workshop over fermenteren van groenten en er worden nog meer plannen gemaakt dus hou de agenda in de gaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts