maandag 29 augustus 2016

Preston palace kermis

Een kermis in een hotel? Botsen, zwaaien en zweven. Dat maakt uw all-in verblijf compleet. Inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij. Het gebruik van de meeste attracties is gebonden aan een minimale lengte.


De indoor- kermis biedt geen faciliteiten voor jonge kinderen of personen kleiner dan meter.

Richtlijnen zijn per attractie aangegeven. Genieten in de spectaculaire indoor- kermis en een uitgebreid diner in familierestaurant de Piri Piri. Het overdekte oude dorpsplein ziet er gezellig uit.


Er zijn allerlei spectaculaire attracties, zoals de Energy Storm (centrifuge) en de Jumping Star (vrije val). Preston Palace Almelo gemaakt door TripAdvisor-leden. Durf jij het aan om ondersteboven of achterstevoren rond te tollen over de baan?


Stap dan in één van de . Je gelooft je ogen niet, dat moet je gezien hebben!

Met zeven weergaloze attracties in een prachtig Twents decor. Ervaar de snelhei de dynamiek, de vrije val. Entree is inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij.


Geniet van de sfeer en verleg uw grenzen! En alle belevenissen staan binnen, dus ook bij minder mooi weer kan men draaien, botsen en zweven. Wie naar deze Twentse indoor kermis gaat kan meteen ook genieten van . Goedkoop weekendje weg met de kinderen? Vakantieplezier verzekerd voor de kids dus! ALMELO - Schijnt de zon of valt er regen?


Te koop eventueel maal kortingsbonnen van de kermis preston palace procent kortingper persoon voor personen. Op bon ik heb der dus totaal voor personen. Mede door het vriendelijke personeel zal je een bezoek aan Preston . Er kwam ook een zwembad met saunacomplex en een hal vol kermisattracties. Het bedrijf werkt volgens het all- inclusive principe. Met ongeveer 5werknemers behoort de onderneming tot de grootste werkgevers van Twente.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts