donderdag 18 augustus 2016

Ako bruna

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor AKO Bruna Zwolle NS in Zwolle vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Dat kan in in alle winkels behalve op Schiphol achter de douane en in onze Bruna winkels. Nederlandse en Engelse boeken. Betaal veilig via iDeal of met acceptgiro.


Bruna en AKO hebben een overeenkomst gesloten waarin de intentie is vastgelegd dat AKO het eigendom overneemt van alle Bruna stationswinkels. Bruna zal daardoor nog maar een beperkt aantal strategische winkels in eigen beheer houden en zich daarnaast meer dan voorheen toeleggen op de .

Oorspronkelijk waren de AKO kiosken te vinden op de stations van de HIJSM, terwijl de Bruna kiosken vertegenwoordigd waren op stations van de Staatsspoorwegen. Deze situatie is nog te herkennen in Den Haag. AKO is een onderdeel van het Audax-concern en is tevens exploitant van Bruna - stationswinkels. De beste boeken of een leuk cadeau bestel je op bruna. Je bestelling ophalen kan in de Bruna -winkel of laat hem vanaf euro gratis thuisbezorgen!


Ook bijna alle Bruna -stationswinkels straks onder de AKO -vlag. Audaxdochter AKO neemt zeven Bruna stationswinkels over. RIJSWIJK (ANP) - Winkelketen AKO heeft met Bruna overeenstemming bereikt over de overname van zestien stationswinkels.

De feitelijke overdracht van de winkels vindt medio april plaats. Alle betrokken 1medewerkers treden dan in dienst van AKO. Dat maakten beide partijen dinsdag bekend. Volledig toegang tot alle artikelen op nrc. Neem nu een abonnement op NRC Handelsblad of nrc.


Openingstijden AKO Stationsplein 1in Den Bosch, alle AKO openingstijden en koopavonden in Den Bosch. Conveniently located at the central train station, it offers a good selection of international newspapers, magazines and books. De onderneming AKO Bruna Arnhem NS is gevestigd op Oude Stationsstraat te Arnhem en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.


Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team w. Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij AKO Bruna Rotterdam CS. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij AKO Bruna Rotterdam CS? Boekhandelsketen AKO heeft de veiling gewonnen die NS Vastgoed had uitgeschreven voor de exploitatie van de boekhandels op stations.


AKO exploiteert op dit moment locaties op stations. Daarnaast is het bedrijf franchisenemer van Bruna -winkels die op de NS-stations zijn gehuisvest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts