donderdag 25 augustus 2016

Koopzondag beneden leeuwen 2016

Extra koopzondag in Leeuwen. Ook deze week is er weer een koopzondag in het centrum van Beneden - Leeuwen. Veel winkels openen hun deuren van 12:uur tot 17:uur.


Deze koopzondag staat evenals vorige week en volgende week natuurlijk in het teken van de winter, met de kunstijsbaan van Lauwe On Ice op . Op zondag december zijn de winkeldeuren van veel winkels in Beneden - Leeuwen geopend voor een speciale kerstkoopzondag. Koopzondag Verrassend Leeuwen.

Niet alleen in het centrum, maar ook wat verder van het centrum zijn winkels geopen zoals Groenrijk en De Agave. In het centrum hebben enkele . Vind hier een overzicht van koopzondagen in west maas en waal. Bekijk ook alle koopavonden, markten en.


Ze merken dat klanten op deze dag graag hun winkel bezoeken. Ook een aantal andere Leeuwense ondernemers denkt er over na om een wekelijkse koopzondag in te voeren. As zondag, okt, van 13.


Carbootsale in Beneden - Leeuwen.

Kom gezellig een kijkje nemen. De weersvoorspelling is top! In onderstaand overzicht vindt u de koopzondagen , extra openingen en andere afwijkende openingstijden van de BCC winkels. Meer informatie over onze winkels, zoals uw dichtstbijzijnde BCC filiaal,. Openingstijden, route en koopzondagen : alle informatie over de BCC-winkel Beneden - Leeuwen.


West Maas en Waal - Beneden - Leeuwen. Hema in Beneden - Leeuwen Zandstraat folder met winkel informatie en openingstijden. Carnaval (eerder dicht). Koningsdag (eerder dicht).


Bibliotheek Beneden - Leeuwen is een moderne dorpsbibliotheek gevestigd in Gemeenschapshuis De Rosmolen. De bieb is zes dagen per week geopend. Iedere woensdagmiddag om 14:is het een half uur voorleesfeest voor de kleintjes!


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Dinsdag en vrijdag van 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts