maandag 22 augustus 2016

Groothandel tuinbouwbenodigdheden

Joza BV is een groothandel ,detailhandel,en webwinkel in tuinbouwbenodigdheden. Kusters Land- en Tuinbouwbenodigdheden B. Met meer dan jaar ervaring heeft P. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.


Meer groothandel in chemische.

GARANTIE Kwaliteitsproducten en snelle levering. VERZENDING Via DPD of met onze eigen chauffeur. Contacteer onze productspecialisten.


Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen voor een gewenst resultaat binnen elke tuinbouwonderneming. Mereg biedt oplossingen voor presentatie- en kweeksystemen, scherminstallaties op maat van je gewas, totaalprojecten en tuinbouwbenodigdheden voor groothandel. In overleg met de klant . Vergelijk bedrijven Tuinmaterialen Van Den Bergh, Structural, Verboomen- Pypen, Aveve-Lammens. Snebbout is fabrikant van potgrond voor bloementeelt, boomkwekerij, groententeelt en hobbysector.


Wij zijn ook groothandel in turf, boomschors, cocos-chips, organische meststoffen, vloeibare meststoffen en bodemverbeteraars.

Ons huismerk van potgron Structural, is een potgrond van de . JABAAY BV Barendrecht is een toeleverancier voor de tuinbouw, de hovenier en de groothandel (AGF), maar ook de particulier weet ons goed te vinden. August De Clercq is een gerenommeerde groothandel in benodigdheden voor de sierteler. Naast een groot gamma aan potten en trays, vindt u bij ons ook meststoffen, kartondozen, hoezen en dergelijke, … kortom heel wat voor de bloemisterij.


Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op deze website en zo ( opnieuw) . Laat daar niet de minste twijfel over bestaan. Onze acties richten zich op het succes en welslagen van uw onderneming als professionele afnemer. Wij willen in de eerste plaats een totaalpartner zijn.


Om u perfect van dienst te kunnen zijn, bieden we u graag het hele gamma van tuinbouwbenodigdheden aan. Vergelijk bedrijven in de regio Hoogstraten PLUYM RAF, Peeraer En Co, Sego, Soft Technology,. Van potgron tuinbouwbenodigdheden en techniek tot potten, vazen en schalen. NEDERLAND - Honselersdijk.


Neem contact op met dit . De besloten vennootschap P. Map DataImage may be subject to copyright. Rubriek: Bloemisterij- en kwekerij-artikelen - groothandel en fabrikanten. Alflora is een groothandel in bloemisterijbenodigdheden, met vestigingen in Nederland en BelgiĆ«.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts