woensdag 31 augustus 2016

De slegte rotterdam

Kom ook eens langs in onze boekenwinkel aan de Hoogstraat 141. En snuffel als vanouds in ons enorme aanbod tweedehands boeken en ramsj. Of koop uw boeken in onze webwinkel op deze website. Met een paar klikken kunt u online bestellen en reserveren.


Na lang zwoegen, sjouwen en kasten vullen zijn we nu terug in Rotterdam.

De stad waar het ruim 1jaar voor ons begon. Je bent van harte welkom op Hoogstraat 1in . Tweedehandsboeken, ramsj boeken en unieke antiquarische exemplaren. Van daaruit keerde hij vorig jaar weer terug naar Nederland met de opening van een vestiging in Leiden. Toen werd de wens uitgesproken dat de keten in Nederland op termijn in meer steden zou terugkeren. Oprichter Jan de Slegte begon in Rotterdam.


En dat is prettig, want boeken zijn duur. De boekhandel, die enkele jaren terug uit het straatbeeld verdween, maakt een flitsende comeback.

De Slegte Rotterdam - gebruikte boeken Hoogstraat. Boekenliefhebbers kunnen er terecht om hun boeken te verkopen en tweedehands boeken aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide collectie unieke en verrassende boeken. Van tweedehands boeken tot ramsj.


De ramsjboekhandel opent zaterdag aan de Hoogstraat de deuren. Zij zijn er net zo blij mee als de oude medewerkers, zegt woordvoerder Kris Landuyt. Ter ere hiervan verzorgt het trio een aantal . Nu denk je misschien waarom is dit relevant voor DenHaagDirect? De relevantie zit hem erin dat er plannen zijn voor een terugkeer van de boekhandel in Den . Antiquariaat Looijestijn koopt momenteel geen boeken meer in, tenzij het echte pareltjes zijn. Aan de nieuwe Binnenweg 1in Rotterdam zit een tweedehands boekenwinkel (zie bron), hier kun je boeken kopen.


De opbrengst van de boeken gaat naar het goede doel. Dit goede doel kan je zelf kiezen. Schuurmans op Genealogie Online. Slegte, een bekende boekenwinkel die ramsj (afgeprijsde boeken), tweedehands boeken en studieboeken opkoopt en weer verkoopt zowel in Nederland als in Belgiƫ.


Daarmee komt een vertrouwd gezicht terug in de stad waar 1jaar geleden de eerste vestiging begon.

Dit heeft de handelaar in tweedehands boeken en ramsjpartijen dinsdag bekendgemaakt. Openingstijden en informatie. Rotterdam , Nederlan op TripAdvisor. We gaan op weg naar Rotterdam al aan het werk. Markthal RotterdaEn de Slegte is vlakbij!


Kom daar terecht in een bespreking met Jan de Slegte, Eric Schneyderberg en de Rotterdamse mannen. Ik leg nog eens uit wat mijn bezwaren zijn tegen het Rotterdamse filiaal. De schatten luisteren naar mij, maar ze kunnen wegens ruimtegebrek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts