maandag 10 oktober 2016

Zwembad de krommerijn

Zwemmen in zwembad de Krommerijn in Utrecht. Een nieuw zwembad met meterbad. Het zwembad ligt in Utrecht oost, tussen stadion Galgenwaard en de Uithof. Er is een terras, ligweide, een volleybalveld en een voetbalveld.


Zowel in de zomer als in de winter ben je hier dus aan het juiste adres!

Per seizoen kunnen de openeningstijden verschillen. Op de website van De Krommerijn vind je de actuele informatie. Nu nog is de gemeente verantwoordelijk voor de zomermaanden in het . De waterdiepte bedroeg meter. Het zwembassin was aan een kant afgesloten met een ijzeren hekwerk.


Aan de andere kant bevonden zich kleedhokjes. De gemeente Utrecht was erg gecharmeerd van het concept, geïnspireerd op de Romeinse badcultuur maar ook van de verrassende combinatie van vormgeving en techniek. Door een unieke combinatie van vormgeving en .

Zwembad - Krommerijn -03_Fotografie- Maartje-de-Nie. Het dak bestaat uit een ingenieus demontabel systeem van met luchtgevulde kussens. Daarnaast is ook de plattegrond en de materialisatie op het spel van de . Bereikbaarheid Fysiofabriek Utrecht is gevestigd in het zwembad de krommerijn en ligt vlakbij de Uithof en het FC Utrecht stadion Galgenwaard. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.


Met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf Utrecht centraal (ca. min.), Utrecht centrum en de Uithof. Het CDA en de PvdA vragen het Utrechts college of het dak van zwembad De Krommerijn langer dicht kan blijven. Het nieuwe zwembad De Krommerijn heeft een . Een zwemabonnement geeft tijdens de openingstijden toegang tot de gemeentelijke zwembaden : den Hommel, de Kwakel, Krommerijn (alleen in de zomermaanden!) en Fletiomare (in de Meern). Krant VOOr alle mensen in UtreCHt-OOst. Voor deze editie van de Oostkrant is agnes.


Jongerius in de pen geklommen. Verder een artikel over de Uithof. De zwemlessen van onze zwemschool worden gegeven in zwembad De Krommerijn in Utrecht-Oost, Frans werkt samen met Kees Hoogendoorn. De zwemschool staat bekend om zijn persoonlijke aandacht, kleine groepen en effectieve zwemlessen.


Je waant je in een Romeins badhuis als je komt zwemmen bij zwembad De Krommerijn , want het vijftigmeterbad is gebouwd in die stijl.

Het dak en de muren gaan in de zomer open en dan komt er een heerlijk openluchtbad tevoorschijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts