vrijdag 21 oktober 2016

Slagharen attractiepark

Ontdek attractiepark Slagharen met ruim spectaculaire attracties en shows. Rol van het ene Wilde Westen avontuur in het andere. Openingstijden attractiepark.


Blijf slapen op het vakantiepark en neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana. Bekijk dan hier de verschillende openingstijden van attractiepark Slagharen of van ons waterpark Aqua Mexicana.

Met zoveel attracties en entertainment heb je aan één dag Slagharen niet genoeg. Wil jij niets missen, dan kan je blijven slapen! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen.


Het attractiepark bestaat uit twee gebieden, die onderling verbonden zijn door een Mainstreet met winkels en . Eén van de huisjes in het vakantiepark ging volledig in vlammen op. Het gaat om een houten Buffalo Ranch House, gelegen achter het reuzenrad. Er vielen geen gewonden, bevestigt directeur Wouter Dekkers aan Looopings.


Een historische dag in Slagharen.

Ze mogen van hun oude dag . Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire. Een dagje attractiepark Slagharen. Een van de bekendste attractieparken in Nederland is attractiepark Slagharen.


Het park bestaat uit meer dan attracties. Ben je een thrillseeker? Voor ieder is hier wel wat te vinden. Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Geen reserveringskosten.


Online reserveren en betalen bij het hotel. Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met de kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Het betekent dat de trein drie keer wordt gelanceerd. Zo wordt de voetgangersbrug over de Zwarte Dijk vervangen door een tunnel en komen er twee toegangswegen naar het parkeerterrein van het park.


Voor het snel afzetten en oppikken van bezoekers komt er een . Boek nu extra voordelig!

Attractiepark Slagharen gaat de verkeerssituatie rondom de entree van het park verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts