vrijdag 28 oktober 2016

Alkema tuinonderhoud

Een binnenplaatsje om te ontspannen in de zon, een sfeervol dakterras waarop u wijntjes drinkt met vrienden, een tuin vol geurende bloemenpracht of een plek waar de kinderen ravotten: iedereen heeft zo zijn eigen leefstijl en behoeften. Wij zorgen dat de inrichting, beplanting en uitstraling van uw tuin. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Alkema Tuinonderhoud in Den Haag vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Het is erg belangrijk dat uw tuin op de juiste manier gesnoeid wordt. Onze hoveniers weten precies hoe en wanneer ze bepaalde bomen, struiken, hagen en planten moeten snoeien.


Snoeien is belangrijk voor de groei, de bloemvorming, het behouden van vormen en het voorkomen van ziekten.

Nieuwe tuin laten aanleggen? Of is uw tuin toe aan een opfrisbeurt? We maken voor u een ontwerp en na goedkeuring leggen we uw tuin vakkundig aan.


Alkema hovenier is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook hebben wij een eigen Kwekerij met oude Fruitbomen. Een mooie tuin verdient aandacht! Net zoals uw auto heeft uw tuin regelmatig een onderhoudsbeurt nodig.


Maak het uzelf gemakkelijk en geef de bomen, de bloemen, het terras en het gras de professionele zorg van een vakman. Al meer dan jaar werk ik professioneel in tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Bekijk de reviews en scores van Alkema tuinonderhoud. Fruit ophangen samen met de hardwerkende leerlingen van het Nordwin college! De openingstijden van alle vestigingen van Alkema Tuinonderhoud in Den haag vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Adres, telefoonnummer en website.


Hovenier of tuinman Den Haag? Tuin aanleg, onderhou ontwerp en meer! Bij Alkema tuinonderhoud is 1 . Handelsnaam, Alkema tuinonderhoud.


Ik ga voor een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ik hoop u snel te ontmoeten! U heeft zoals de meeste mensen geen tijd om zelf uw tuin de onderhouden. Er zijn hoveniers die dit graag voor u zouden willen bijhouden.


Belangrijk is dat u aangeeft wat er onder houden moet te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts