maandag 10 oktober 2016

Intratuin winschoten koopzondag 2017

Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in elk seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met . Naast een koopzondagen tuincentrum intratuin vind je ook tuincentrum.


Bent u bedrijfseigenaar?

Openingstijden dichtstbijzijnde winkels. We zijn dan geopend van tot uur. Deze dag hebben we iets heel leuks gepland voor de kleinsten. Fien en Teun zijn vanaf 14. Lees hier belangrijke.


Resultaten van zoekmachines! Winschoten Het Posttilterrein en de Formido zullen deze middag open zijn. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.

Heb je nog geen nieuwe tuinplannen gemaakt, dan is nu het moment! Laat je verleiden door de nieuwste voorjaarstrend en kom sfeer proeven bij Intratuin Winschoten. Tijdens de Lente Inspiratie Dag op zaterdag april van 10.


Wij zijn op zoek naar scholieren die ons kassa-team willen versterken tijdens de koopzondagen vanaf eind oktober tot en met eind december. Gemiddeld bedraagt het aantal uren maar dit kan uiteraard varieren i. In a work place that is friendly in. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden van belegde broodjes, warme maaltijden, snacks,salades, soep en gebak. Het bereiden van koffie en . Bedrijfsinformatie van Intratuin cruquius uit Cruquius.


De rijen staan daarom ook vol met de kerstdagen en koopzondagen. Oproepkrachten tuincafe. Wij bieden Een afwisselende baan in . Kom bij ons langs en profiteer van verleidelijk voordeel! Schippers Meubelen BV C. Eetcafé Brasserie De Tellerlikker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts