donderdag 13 oktober 2016

Foto op aluminium buiten

Wil je graag een foto op aluminium voor buiten in de tuin of op het balkon? Je kunt kiezen voor een speciale aluminium wanddecoratie voor buiten. Deze is bestand tegen alle weersomstandigheden. Jouw foto zal dus niet verkleuren in het zonlicht en niet vervormen of kromtrekken.


Witte of geborstelde (RVS) ondergrond voor je foto op aluminium.

Bij het afdrukken van je foto op aluminium kun je kiezen tussen een witte ondergrond of een geborstelde grijze (RVS) ondergrond. Deze verschillende manieren van afdrukken . Alles over de UV- en waterbestendigheid. Je eigen foto op aluminium van topkwaliteit. Je foto wordt haarscherp geprint op aluminium.


U krijgt na het uploaden van uw foto de keuze tussen aluminium witte toplaag of aluminium RVS toplaag. Standaard leverbaar van .

Met afstandhouders hangt uw foto op aluminium met een industriele look aan de muur. Ook geschikt voor buiten. U krijgt in het bestelproces te zien welke formaten geschikt zijn voor uw foto.


Maak je foto op aluminium makkelijk en snel. Als je liever een iets fijnere textuur in je foto wilt hebben, is het beter om deze op premium fotopapier te laten afdrukken en vervolgens op het aluminium te laten lamineren. De gelamineerde foto op dibond kun je in mat of . Maar dus ook geschikt voor buiten , zoals tuindecoratie of op het balkon. Optimale glans en helderheid op aluminium fotopanelen van ChromaLuxe.


In tegenstelling tot andere leveranciers maken wij gebruik van sublimatie om een foto op aluminium te bedrukken. Dit staat garant voor een. Aluminium grootformaat . De coatingslaag is ook beschermd tegen weersinvloeden en kan dus ook buiten worden opgehangen.


Laat je mooiste foto afdrukken op plexiglas. De plaat is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Inclusief ophangsysteem.

De foto op aluminium hangt vrij van de muur. WHITEWALL- UITSTEKENDE KWALITEIT, STEEDS WEER BEVESTIGD. De witte toplaag spiegelt een klein beetje waardoor de witte delen in een foto er anders uitzien afhankelijk van de lichtinval (dus kijkhoek). Een foto op aluminium is geschikt voor buiten. De printpuntjes zie je pas als je erg dichtbij komt.


Detail geborsteld aluminium . Laat in het bestelproces weten of je dit wil, dan wordt hier rekening mee gehouden tijdens het afdrukken. Een aluminium foto voor buiten is duurder, maar dan . Hang uw foto op HD Metal gerust buiten. Foto op aluminium waterbestendig? De aluminumplaten hebben een witte coating die kras-, water-, en uv-bestendig is, middels sublimatietechniek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts