vrijdag 7 oktober 2016

De samsung galaxy xcover 3

Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden , het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren. Gaat u verder op onze website? Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen.


Samsung Galaxy XCover Grijs. Prima telefoon die robuust is, goede accuduur en vlot in bediening en gebruik. Voor een buitenmens die een telefoon moet hebben die tegen een stootje kan een uitstekende telefoon.

In de review hieronder meer bijzonderheden. Deze mobiele telefoon is stof- en waterdicht, en bestendig tegen verschillende andere. GB RAM, MIL-STD-810G compliant.


Koop of Verkoop samsung galaxy xcover op Marktplaats. The Xcover is waterproof and dustproof designed around the IPspecifications. De Galaxy Xcover heeft een net geen millimeter dikke behuizing met IPcertificatie, waardoor hij geschikt is voor gebruik in de wat minder telefoonvriendelijke omgevingen.


Stof kan niet binnendringen, en ook tegen onderdompeling in . Je toestel staat soms niet automatisch in het Nederlands ingesteld. Ook kan het natuurlijk zijn dat je de Engelse of een andere taal gebruikt.

Download de handleiding in. Coolblue: alles voor een glimlach. Slechts maanden gebruikt wegens bedr… € 900. Het toestel, dat de Galaxy . Productfiche samsung galaxy xcover dark silv: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de samsung galaxy xcover dark silv bij Vanden Borre. Dit model kost ongeveer € 190: door de matige kwaliteit en de zeer . Buy samsung galaxy xcover at Wish - Shopping Made Fun.


De telefoon zit namelijk verpakt in een stof- en waterdichte behuizing zodat jij op alles bent voorbereid. Dat scherm is zeer goed bestand tegen krassen en de behuizing is zeer goed bestand tegen krassen. De meest recente software-versie is verouderd: Android 5. Scherm is voor grote handen aan de kleine kant.


Heeft iemand hier ervaring mee. Batterij geeft naar een uur of aan dat hij op geladen moet worden. Hier voor had ik een X cover en daar belde ik de hele dag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts