dinsdag 25 oktober 2016

Nienoord speeltuin foto's

Fotogalerij Zwemkasteel. Klik dan op onderstaande link! Laat anderen weten wat je ervan vindt. Super leuke dag gehad in het. Leuke speeltuin voor de kinderen ! Leuk ingericht, en je kan .

Bij restaurant Pannenkoekenburcht Nienoord in Leek eten? Voor kinderen hebben ze wat aan het decor gedaan (obers in ridderpakken en zo) en er is buiten een speeltuin. Aangezien wij zonder kinderen waren weet ik niet of er nog meer . Huis de Nienoord in Leek vinden met Rijksmonumenten. Alle Rijksmonumenten van Nederland.


Hiermee werden de duizenden bezoekers wat beter verspreid over het gehele landgoed. Familiepark Nienoord in Leek. De door de vrijwilligers thuis . Op het landgoed Nienoord in Leek (Gr.) is ook een speeltuin.

Vanuit die speeltuin rijdt een aantal keren per uur een treintje door de het park. Kinderen, en ook volwassenen, kunnen daarop plaats enem en een ritje maken. Alles is nagebootst vanuit de echte spoorwegen. Je kan er tot rust komen in de. Zo kunnen kinderen de hele dag springen, glijden en rennen in de grote en veilige speeltuin van het park.


In de speeltuin vindt u onder andere een Fins ballenba een flitsende scooterbaan . Landgoed Camping Nienoord ( groningen drenthe). Er is mogelijkheid tot het huren van trekkershutten. Ontzettend leuk buiten speelparadijs in Leek.


De camping beschikt over een speeltuin en . Een dagje uit kan niet meer stuk. Nienoord is voornamelijk een grote speeltuin , met glijbanen, klimrekken, klimkastelen, draaimolens en wat al niet meer. Camping Nienoord ligt midden op het prachtige landgoed Nienoord. Nieuw is Expeditie Nienoord.


Maar ook als u een camping zoekt voor u gezin, kunt u bij ons zeer goed terecht. Te boeken via internet of. Verspreid over de camping zijn er diverse speeltoestellen, daarnaast is er een grote speeltuin waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts