donderdag 20 oktober 2016

Nieuwe glijbaan stappegoor

DJ Sil Smetsers samen met alle bezoekers af van tot 0. De bezoekers die de naam of een deel van de naam hadden geraden, openden de glijbaan officieel met het doorknippen van een lintje. Marveld Recreatie - Crazy Cone ( nieuwe glijbaan ) - Duration: 2:51. TUBERIDES 276views.


De wildwaterbaan van het merk Lotec. Dit merk heeft niet zo heel veel gebouwd en is meer.

De opening van de glijbaan was december. Er is een glijbanenrace en heel de middag live muziek. De rode glijbaan is vernieuwd met flitsende lichten, kleuren en geluid.


Met je vrienden kun je de uitdaging aangaan om een spel te spelen terwijl je supersnel naar beneden roetsjt. Ook ligt er weken lang een gaaf watertoestel in het water, geheel in het thema van de nieuwe glijbaan. Tijdens de opening wordt de nieuwe naam van de glijbaan bekend gemaakt.


Tilburgers mochten meedenken over een nieuwe naam. Er zijn ruim 1inzendingen binnengekomen en vanuit daar is één definitieve naam gekozen.

Bij de onthulling is de hele dag live muziek, kunnen kinderen op de foto met . Nu dat we een onderwatercamera hebben, hebben de glijbanen en wildwaterbaan maar eens onslide gefilmd. In het bad zelf was weinig verandert. Stappegoor voor het laatst bezocht.


Nu veranderen zwembaden niet snel dus dat scheelt. Turkse Stoombaden , dat heeft . Nog twee nachtjes slapen. Vind jij het leuk om een keer samen met de instructeurs lessen te volgen? Dat kan aanstaande vrijdagavond. Een aantal instructeurs gaat namelijk ook meedoen om de nieuwe lessen te ervaren.


Geef vooral aan hen door wat je ervan vindt! Glijbaan : Coral Splash 51m. Vanaf heden is het nieuwe zwembad van vakantiepark De Krim geopend! Het zwembad is voorzien.


Een jongetje heeft afgelopen woensdag zijn sleutelbeen gebroken in de nieuwe glijbaan in het Hof van Saksen in Nooitgedacht. Dit is een onvolledige lijst van waterglijbanen in Noord-Brabant. In deze lijst zijn door water aangedreven glijbanen van zwembaden en recreatieplassen opgenomen.

Wildwaterbanen zijn buiten beschouwing gelaten. Zwembad de Groene Wellen, Udenhout .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts