dinsdag 11 oktober 2016

Openingstijden zwembad reeshof

Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Openingstijden Drieburcht. Geniet van zwempret in het gezellige bad gelegen in de wijk Reeshof.


Ook voor de oudere kids is er een hoop te beleven. Roetsj van de glijbaan, spring van de duikplank en leef je uit met diverse .

Huisregels Bezoekers van het zwembad moeten rekening houden met een paar regels: Kinderen zonder diploma zijn verplicht om bandjes te dragen en mogen niet zonder . Sportcentrum Reeshof is gevestigd in de wijk de Reeshof in het noordwesten van Tilburg. Zwembad Reeshof heeft een supersnelle glijbaan, een duikplank, een peuter- en een kleuterbad! Toon telefoonnummer Naar de website.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Naast het zwembad ligt een sporthal, die ruimte biedt aan verschillende verenigingen en ook verhuurd wordt aan particulieren.


In sportcentrum Reeshof kun je ook terecht voor kinderfeestjes. Klik hier voor de openingstijden en de .

Het zwembad beschikt over twee 25-meterbaden, een peuter- en. Dit zijn slechts de openingstijden van het recreatiebad gedurende de zomervakantie, voor openingstijden van buitenbad en sportbad raadpleeg de website. Mooi zwembad met verschillende baden waar je goed kunt sporten en heerlijk recreatief kunt zwemmen. Interessant voor jong én ou voor beginnend en gevorderde . Recreatiebad Stappegoor, Tilburg (gemeente) (Tilburg, Netherlands). Sportinstituut Ooms is dé Sportschool in Tilburg met lessen op hoog niveau.


Kom nu een dag GRATIS Sporten bij Ooms en ervaar onze kwaliteit. Meer dan HIIT-Trainingen per week o. Welkom op de site van zwembad Olympia aan de Drunenseweg in Waalwijk. Ons professionele waterteam staat te trappelen. Welke wateractiviteit u ook kiest, in zwembad Olympia wordt het een spetterende belevenis! Als u meer wil weten over onze zwemlessen,.


Agenda Laatste dag diplomakaarten inleveren. Een breed sportaanbo uitgebreide accommodatie, dichtbij de campus, ruime openingstijden en veel gezelligheid. Sportabonnementen Clusterbanner Sports Center.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts