maandag 10 oktober 2016

Viking run foto's

Zijn jij en je vrienden sterk genoeg voor de Beste Obstakel Run van Nederland? Kies jullie editie, start met training en ga samen deze obstacle run uitdaging aan! Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze obstacle run ook nog te maken met heel veel MODDER! Het zou zomaar kunnen dat je morgen bij de volgende krachtinspanning nog steeds modder uitzweet van deze editie!


Strong Viking Run op de Berendonck in Wijchen. Het strand is gewoon open op de zaterdag van de Viking Run.

Family Obstacle Run – For Friends and Family! Tijgeren op de Berendonck tijdens de eerste editie van de Viking Run. De populaire hindernissenloop met duizenden deelnemers had als hoogtepunt de meter hoge “waterglijbaan”! Organisator Jan Reijs is er trots op. Aan deze populaire obstakelrun deden ca.


Het stond in het teken van de vorige week overleden Gitte Leurs. Train voor Obstacle Running in Brunssum. Bij FitnessBijHoen kun je op verschillende .

Schrijf je snel in voor (kids), of km. Dit is deel de rest volgt morgen. We hadden namelijk een leuke dag . Zondag stond de laatste Viking run van het jaar op het programma, de Neptunus Run in Oostende.


Wat houdt het precies in? Unieke Viking Run bij Hoppies is een Obstacle Run die plaats vindt bij Hoppies Ammerzoden. Het wordt een geweldige dag waar conditie en kracht op de proef zullen worden gesteld.


Zo zijn er echte Viking elementen aanwezig bij . Inbegrepen bij deelname. Afspoelfaciliteiten na de finish. Eet- en drinkposten op het parcours. Omkleedruimtes en garderobe. Zoals een echte marinier zul je spectaculaire hindernissen bedwingen in en km!


Part of Ga naar de KBC Spartacus Series . Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts