vrijdag 14 oktober 2016

Bahia sauna bocholt

Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Naar welk plezier u ook op zoek bent, u vindt het in het Bahia eilandbad: Hier krijgt u waar voor uw geld! Alles is aanwezig om heerlijk te zwemmen en lekker te zweten in de sauna.


En alles is van de beste kwaliteit! Want het Bahia heeft alles .

Zodra u het Bahia vaker bezoekt, is deze spaarvariant voordelig voor de entreeprijzen. Om een prepaid card aan te maken hebben wij uw naam, uw adres en eventueel ook uw e-mailadres nodig. Zo bestaat er bij verlies van de kaart de . Zwemmen voor vroege vogels in het diepe bad. De openingstijden van het diepe bad (Sportbad) kunnen op maandag, dinsdag en donderdag vanwege school- en verenigingszwemmen beperkt zijn.


Sauna voor dames op woensdag. Die Wertkarten sind wie Bargel nicht personengebunden und laufen nicht ab!

Gerade wenn Sie das Bahia öfter ben, lohnt sich diese „Spar-Variante“ auf die Eintrittsentgelte. Für die Anlage einer Wertkarte benötigen wir Ihren Namen, . Und dies auf höchstem Niveau! Denn das Bahia hat so manches zu bieten, was es . Mooie sauna , met veel faciliteiten, volop relax ruimtes, zowel buiten als binnen.


Fijn zwembad en heerlijke wellness”. Vrouw betast in sauna Bahia in Bocholt. BOCHOLT - Een 26-jarige vrouw uit Rhede, enkele kilometers ten oosten van Bocholt , is dinsdag in de sauna van zwembad Bahia in de Duitse stad lastiggevallen door een mannelijke bezoeker.


Inselbad Bahia : Great sauna , - See traveler reviews, candid photos, and great deals for Bocholt , Germany, at TripAdvisor. Opgietingen zijn geweldig en professioneel. Het zwembad is ook geweldig voor elk wat wils. Restaurant is ook prima. Ich bin sehr gerne im Bahia.


Der neue Kinderspielbereich ist wirklich schön, allerdings grenzt dieses . Bahia ligt net over de grens in Duitsland en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Faciliteiten en mogelijkheden.

Bahia is at Germany, North Rhine-Westphalia, Bocholt. Gehört zu den Favoriten die wir bisher besucht haben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts