woensdag 26 oktober 2016

Intratuin openingstijden

Aangepaste openingstijden. Ben je van plan een bezoek te brengen aan één van onze winkels? Hier vind je jouw dichtstbijzijnde vestiging met alle lokale aanbiedingen, activiteiten en openingstijden.


Kom gezellig langs voor inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Onze medewerkers staan .

Je bent tot dagen in de week beschikbaar, waaronder in ieder geval één weekend dag. Voor de weekenddagen geldt dan bij: uur: per weken, weekenddagen beschikbaar. Intratuin Rhoon is veel meer dan een tuincentrum. Bij de welpen- puppy- en . Zo blijven ze langer vers en het staat nog mooi . Ons tuincentrum bevindt zich aan de Amsterdamseweg 1en is net als heel veel winkels in Amersfoort iedere dag open : ja, ook iedere zondag van 12.


Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het. Neem contact met ons op Schrijf een Winkelreview.

Neem tijdens het winkelen door even een. Het Tuincafé sluit circa minuten eerder. Stuur dan een open sollicitatie of vul dan het online sollicitatieformulier volledig in, voeg een CV toe en zend deze aan ons terug. Al jaar zijn wij een bloeiend tuincentrum met een.


Een bezoek aan onze winkel is bijvoorbeeld. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij ons deskundige en vriendelijke personeel. In onze winkel is alles aanwezig om je.


De meest volledige site met ruim 66. Gastvrij met een gezellig tuincafé en een speelhoek voor kinderen. Tip: dit tuincentrum is elke zondag open van 12. Wintersale bij Swiss Sense!


Algemene openingstijden. Koopzondag Malden geeft u hiervoor de gelegenheid! Ook tijdens de verkoopdagen kun je online je bestelling plaatsen en afhalen in de winkel.

Bestel bij ons online de mooiste vuurwerkpakketten! Wij verkopen vuurwerk van onder andere de Dynasty, Diamond Professional, China . Voor alle benodigdheden voor de tuin en nog veel meer. Naast een intratuin openingstijden vind je ook tuincentrum. Vind een Praxis Tuincentrum bij jou in de buurt en bekijk wanneer jouw winkel open of gesloten is.


Donderdag: 09:- 21:00. Kom langs in het grootste tuincentrum van Assen en word verrast door de service die wij u bieden. Gemak, tevredenhei duidelijkhei eerlijkheid en plezier.


Dat zijn onze vijf pijlers. Daarnaast heeft onze tuinwinkel in Assen, net als onze andere filialen, ruime openingstijden. Zo kunt u de hele week door bij ons terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts