woensdag 26 oktober 2016

Multimate

Landelijke keten van doe-het-zelfzaken. Op de site vindt u een overzicht van de 2vestigingen, aanbiedingen en doe-het-zelftips. De bouwmarkten zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers. Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie, Doe-het- zelf-groep Nederland (DGN retail), staat in Hoevelaken en is onderdeel van Euretco . Multimate winkels in de buurt.


Zelf klussen, samen klussen of laten klussen?

Onze vakspecialisten zijn u graag van dienst! Ruud komt thuis en het is koud. Hij gaat allerlei winkels langs voor een zekering van ampère. Lees hier het hele artikel . See what people are saying and join the conversation.


Het geheim is het ondernemerschap van de franchisenemers en hun - bijna ouderwetse - bereidheid om service te verlenen. Wij bieden een volledig assortiment, van hout tot verf, van gereedschap tot plaatmateriaal en van ijzerwaren tot isolatie. Het gaat op dezelfde manier als de Deen muntjes actie.


Welkom bij Hubo Woudenberg.

Een passende binnendeur. Eigenaars Hubo Woudenberg. Onze bouwmarkt onderscheidt zich van andere bouwmarkten door haar brede assortiment, uitgebreid en . De kracht van onze bouwmarkt is gelegen in het zelfstandig ondernemersschap. Hoewel de doe-het-zelfafdeling van Euretco het aantal aangesloten ondernemers wat zag teruglopen, liep de omzet én winst op.


De helft van de specialistische dhz-markt, om precies te zijn. Bekijk online vacatures bij multimate op de grootste vacaturebank van Nederland. Euretco uit Hoevelaken neemt de drie doe-het-zelfketens van DGN Retail over. Aanvankelijk was het de . Via deze webwinkel kunt u gemakkelijk online uw vuurwerk kopen!


Alle medewerkers zijn namelijk zo goed opgeleid dat ze iedere klusser, van compleet onervaren tot professional, altijd van goed en persoonlijk advies voorzien. Momenteel telt Nederland ca. Met het convenant krijgt de samenwerking om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te activeren een nieuwe impuls. Dat bevestigt moederbedrijf Euretco aan Retailnews. Euretco heeft reeds een advertentie geplaatst voor een online content marketeer, die de . Bij deze actie kon elke klant bij euro besteding, via een voucher, een euro aan een vereniging schenken.


Speeltuin De Veilige Haven deed ook mee aan deze actie, en afgelopen vrijdag bleek dat de klanten van de . De twee dochterbedrijven van Euretco verkopen nu niet online, maar daar komt straks verandering in.

Wij zijn een service bouwmarkt, te vinden op het. Deze website wordt binnenkort gelanceerd. Die blijkt nergens te krijgen, tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts