vrijdag 7 oktober 2016

Openingstijden caribabad gorinchem

Recreatief zwemmen, Banen zwemmen. Een baantje trekken in het zwembad is een zeer gezonde sport, geschikt voor alle leeftijden. Met een afmeting van bij meter kun je flink wat meters maken. Op vaste tijden is ons wedstrijdbad gereserveerd voor banen.


Caribabad is méér dan een tropisch zwemparadijs.

Veel van deze activiteiten vinden plaats in ons wedstrijdba bijvoorbeeld Zwemlessen of Aquajoggen. LET OP: Badenkaarten zijn jaar geldig en worden op een pas gezet, waar € voor in rekening wordt gebracht. Op zondag zijn het recreatiebad en wedstrijdbad gezamenlijk open, de gehele accommodatie is dan toegankelijk voor het recreatieve tarief.


Tijdens deze periode gelden ruimere openingstijden om. Openingstijden wedstrijdbad. Naast onze zwemfaciliteiten besteden we ook. Wil je weten wanneer je vrij kunt zwemmen in .

Het tropische zwemparadijs me. We hebben extra ruime recreatieve openingstijden , dus genoeg mogelijkheden om met je familie of vrienden langs te komen. De vaste bezoekers willen we vragen om de . Dat betekent ruimere openingstijden voor het recreatieba maar ook aangepaste en vervallen tijden voor de activiteiten en zwemlessen.


Natuurlijk kunnen jullie tijdens de vakantie ook genieten van een speeleiland in het wedstrijdbad. Kom jij in de vakantie zwemmen? De openingstijden verschillen per dag en per bad.


Kijk op de website van het Cariba-bad voor de openingstijden. Bij slecht weer (ter beoordeling van het Cariba personeel) is het buitenbad gesloten en is het wedstrijdbad geopen mits er geen andere activiteiten zijn. Feitelijke gegevens laatst gecontroleerd op 13 . De lezing vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg in Gorinchem.


Diverse zorgprofessionals van het Beatrixziekenhuis en Rivas Zorggroep geven antwoord op de vele . De korting geldt voor doelgroepactiviteiten (m.u.v. arrangementkaarten) en banenzwemmen. De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. Méér dan een tropisch zwemparadijs.

Zin in een dag vol plezier en ontspanning? Ons tropische zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en nog veel meer biedt vertier voor waterratten en liefhebbers van ontspanning. Daarnaast zijn er veel verschillende (sport) activiteiten te . Op onze site vindt u uitgebreide informatie per accommodatie met de bijbehorende bezetting, evenementen en vaste gebruikers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts