maandag 24 oktober 2016

Staatsloterij loten checken

Wie weet ben je wel één van de gelukkige winnaars. De Jackpot is gevallen op een heel lot. Koop je jouw loten in de winkel? Je ziet direct of je hebt gewonnen!


Is de uitslag nog niet . Ook kun je met je lot of loten gewoon naar de Albert Heijn of de sigarenboer en die kan direct zien of je iets hebt gewonnen en dan krijg je ook direct je geld als je iets hebt gewonnen.

Wil je weten of je wat hebt gewonnen? Dat meldt de NOS zondag. We hebben de checker toen meteen uitgeschakel aldus een woordvoerder. Mensen konden nog wel handmatig hun loten checken op de website.


We vinden het vervelend en zijn nog aan het onderzoeken . Deelnemers die automatisch meespelen kunnen hun lotnummers opslaan en zo nog sneller zien of ze . Zal nou net een mooi bedrag zijn gevallen op mijn mysterieuze . Op een weggegooid lot bleek achteraf een prijs van meer dan duizend euro te zijn gevallen. Staatsloterij waar kan ik een oud lot checken ?

Door een storing op het landelijke. Wel gaat hij voortaan zelf ook de loten checken. Wie vannacht of vanochtend teleurgesteld zijn staatslot heeft weggegooid na een bezoek aan de online lotenchecker , moet het misschien toch nog even uit de. Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk je staatslot online checken.


Je kunt je lotnummers invoeren in combinatie met welke type lot je hebt. Indien je meerdere loten. Deze loten heb ik niet ontvangen. Ik kan dus niet bekijken of ik iets gewonnen heb terwijl dat het. Hoe checken ze die mensen dan?


Loterij vergelijken helpt jou een juiste keuze te maken voor het kopen van loten. Zo zie je eenvoudig waar je het voordeligst jouw loten kunt kopen. Actiefebruari staat de mega jackpot op € 7. Check hier of je een prijs hebt gewonnen.


Gebruik de scan- functie in de app om je loten in te scannen met de QR-code op het lot. Wanneer je je loten hebt ingevoer kies je de . Speel mee met de Postcode Loterij! Bij de Postcode Loterij kunt u mooie geldprijzen winnen, waaronder de PostcodeKanjer van € 5miljoen die u deelt met uw straat en wijk.


De site van de staatsloterij wordt vernieuw maar ik kan nergens meer de trekkingsuitslagen van vorige maanden vinden. Hoorde of las laatst trouwens ergens dat trouwe speler die autom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts