donderdag 27 oktober 2016

Vaas met takken en bloemen

Trendy vaas decoreren met takken en bloemen. Volg Warentuin op social media. Ga aan de slag en doe mee met de fotowedstrijd en win o. Beetje wazige foto, maar het gaat om het idee.


Doe een aantal takken in een hoge vaas , (kunnen ook gewoon fruitboomtakken zijn) en stop er wat (kunst) bloemen tussen!

Bekijk deze pin en meer op Sfeer in huis van marialhall. Met glazen hoge vazen maak je de mooist winterdecoratie tafelstukken voor . InterieurstylingDroomhuizenDecoratie IdeeënHuiskamers BloemstukkenStoelenWoordenVoor Het HuisInterieurs. Een vaas van glas trekt nauwelijks aandacht, maar is door zijn vorm wel heel bepalend voor een mooi boeket. Zeker als veel verschillende bloemen stuk voor stuk tot hun recht moeten komen. Hoog en smal, laag en bree klein en talrijk, het zijn de glasvazen die ongemerkt toch de show stelen.


Ontdek en bewaar ideeën over Vaas decoraties op Pinterest. Meer ideeën over Lente decoraties, Gele badkamer inrichting en Geschilderde blikjes.

See more ideas about Desserts, Floral wreath and Mansions. Deze pin is ontdekt door Corinne Hacking. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Door de hoge vazen en lange bloemen wordt het een geheel, de hoogte . Zooz video: Takken in een bak zorgen voor een mooi bloemstuk.


Collectie: Vazen , bloemen en decoratietakken ed. Allerlei mooie dingen met vazen , bloemen. Verzameld door sanroosje op Welke.


Witte magnolia kan ook vervangen worden met andere kleuren magnolia. Prachtige zijden ranonkel in roze kleur met groen hart. Gedroogde bloemen en takken misstaan niet in een statement vaas of juist een klein, delicaat exemplaar. Denk aan eucalyptustakken , gipskruid en een katoenbloem.


Bonuspunt: je hebt hier geen omkijken naar, omdat de takken al gedroogd zijn en geen verzorging meer nodig hebben. Hier in het style-atelier kan de klant zelf kijken en kiezen met welke potten, bloemen , takken of planten de mooiste combinatie gemaakt kan worden passend bij het interieur van de klant. Elk interieur is anders en op deze manier krijgt men een eigen unieke en onderscheidende uitstraling die precies past. Het STAM - Stadsmuseum Gent is een museum in Gent, België.


Het museum brengt de geschiedenis van Gent als stad en tentoonstellingen over stad en stedelijkheid.

De lente breng je in een handomdraai in huis met decoratie takken. Ook als het nog lang geen Pasen is. Neem een mooie vaas , een stel. Weer eens iets anders dan bloemen.


Voor deco takken met een kleurtje, glitters of zelfs kleine pareltjes ga je naar de webshop van Decoratietakken. Breng de lente in huis met deze stijlvolle bloesem takken. Een boeket met luxe magnolia, kersen en katjes takken , past goed in een modern interieur.


En het fijne van een boeket met takken is dat het extra lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft! Voeg een leuke kaart toe en maak er een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts