woensdag 19 oktober 2016

Duikelstang kopen

Onmisbaar in een speeltuin: een duikelstang. Praxis biedt vertier voor jong en oud met een groots assortiment duikelstangen. Ontdek de ontelbare mogelijkheden van een duikelstang. Zelf een duikelrek maken?


Bijvoorbeeld aan een bestaand speeltoestel?

Bestel dan hier uw losse duikelstang ! Snelle Levering, scherpe prijs. KBT duikelstang 9mm RVS. Levertijd: Op werkdagen voor 14:uur bestel volgende werkdag in huis. Geleverd door: Drogisterij.


Een mooi duikelrek voor buiten of een duikelstang voor aan een speeltoestel. Hangend aan de rekstang wanen de avonturiers zich in de jungle, slingerend aan de lianen. Als ware klimaapjes worden koprollen en andere trucjes uit de kast gehaald.

Deze duikelstang vult de vrije tijd van de kinderen op een geweldige manier in! Ook voor de klauteraars met andere wensen zijn er genoeg uitdagingen. Rondjes draaien, koppeltje duikelen, ondersteboven hangen of er gewoon bovenop zitten. Naar gelang de grootte van de tuin kan het duikelrek eenvoudig uitgebreid worden met één of meerdere palen en duikelstangen. Deze kunnen op elke gewenste hoogte geplaatst worden.


De duikelstangen van ToysGarden zijn er . Ook zijn de duikelstangen of rekstokken beschikbaar in RVS. De palen komen 100cm in de grond te staan. Er is GEEN beton meer nodig.


Waar kun je het beste een Kbt duikelstang 9mm RVS duikelrek, duikelstang , speeltoestel kopen ? Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Wij hebben genoeg keuze aan duikelrekken en duikelstangen voor u. Bij ons is het mogelijk om een enkele of dubbele duikelrek aan te schaffen waarbij je hem zelf helemaal kunt samenstellen. De hout soorten die verkrijgbaar zijn is rondhout of vierkant hout.


Duikelrek of duikelstang kopen ? Hierdoor kunt u dus zelf . De specialist in sierbestrating.

De kwaliteit komt naar voren in de producten van het bedrijf. Het hardhout dat Tuin en Erf B. Verkoop door: Yourstockshop. Kbt - paaldop vierkant groen 7x7cm.


Bevestigingset voor duikelstang - rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts