dinsdag 18 oktober 2016

Parrotia persica meerstammig kopen

Wij hebben een ruim assortiment meerstammige bomen. Denk aan de mooie meerstammige cornus kousa met prachtige bloemen. Of de parrotia persica met de karakteristieke stammen en de mooie herfstkleuren.


Wilt u een meerstammige boom kopen. Bestel hem online of kom langs op onze kwekerij voor inspiratie en.

Op zoek naar sfeervolle meerstammige bomen ? Ten Hoven Boomkwekers Apeldoorn. De boom is door snoei mooi in model te houden. Bomen kopen online shop . Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare afmetingen.


Parrotia persica (Perzisch ijzerhout) kopen ? Bovendien blijven de bladeren hangen tot ver in november! Aan het einde van de winter vallen dan weer de fijne .

Hij heeft een bossige, breedgespreide habitus,. Vorm Bossig, breedgespreide vorm, vaak meerstammig (decoratieve afschilferende bast ). Standplaats Zon, halfschaduw. De hoogte na jaar is meter. De bloeiperiode is februari. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!


Dat is de reden waarom . Deze plant is zeer winterhard. Meerstammig Boom wordt max. Bijzonderheden:bladverliezend-breed uitgroeienafgeplat bolronde kroon-omgekeerd eirond leerachtig blad- onopvallende bloei maar felrode meeldraadjes-bloeiperiode februari,maart- opvallend schilferende . Schilderachtige boomstruik voor lichte, zure, genoegzaam vochtige bodem.


De op Hamamelis gelijkende bladeren verkleuren eveneens in de herfst goudgeel en rood. Groeit zeer goed in de schaduw. Waardevolle solitairstruik.


Sinds natuurlijke vormen meer in opkomst zijn, is de meerstammige boom een trend.

Eigenlijk is de traditionele hoogstam boom, met zijn kaarsrechte stam en een kroon vanaf minimaal twee meter, ook onnatuurlijk. In een vrije omgeving zijn bomen, wanneer het wild er niet aan heeft gevreten en ze niet in een donker bos . De Nederlandse benaming is Perzisch ijzerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts