dinsdag 12 september 2017

Zwembad heerenduinen discozwemmen

Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Onderstaand vindt u de standaard openingstijden voor dit jaar. Let op: op feestdagen en in schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden. Er is 2x per maand discozwemmen op vrijdag avond!


Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feestje geven en lekker eten in het Sportcafé, dan is zwembad De Heerenduinen dé plek om dit te doen.

Zwembad de Heerenduinen. Wil je uit je dak gaan op muziek en lekker zwemmen kom dan naar het discozwemmen. Haal je A-diploma volgens het 6- stappenmodel. B- en C-diploma halen is ook mogelijk!


DJ muziek voor de jeugd. Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht effecten, hierin wordt o. De Kunstcommissie is blij met de nieuwe plaats voor De Golf. De winnaars van de danswedstrijd zijn Dirk, Kim en Suzanne.

Danswedstrijd tijdens disco- zwemmen in Heerenduinen. De buitenzwembaden en het recreatiebad binnen zijn open van 10. In het wedstrijdbad kunnen tot en met september banen gezwommen worden tussen . De combinatie van (te) hoge . Vrijdagavond maart gaat de JC discozwemmen met de CDEF jeugd.


IJmuiden, gemeente Velsen. DJ eigentijdse muziek voor de jeugd. Wat is er nou heerlijker dan een dagje ontspannen in het zwembad ? Hier spettert jong en oud erop los, zowel binnen als buiten. Recreatief zwemmen, banen zwemmen, discozwemmen , babyzwemmen: voor elke doelgroep is er iets te doen.


Reserveer een sportaccommodatie. Met je vrienden en vriendinnen vier je jouw feestje in het recreatieba waar je o. Discozwemmen is één groot feest! Zandvoort heeft een leuk zwembad en een redelijke prijs voor partijtjes.


Verder discozwemmen in de heerenduinen voor per kind. Banenzwemmen (Wedstrijdbad). VodekVision werkt aan het zo volledig invullen van onze website. Kunt u iets niet vinden?

Dan kunt u ten alle tijden contact op nemen via telefoon of mail. Groot zwemcentrum met meter lang. Sportbedrijf Almelo Almelo, Overijssel. Diverse wateractiviteiten in binnenbad en drie buitenbaden, wedstrijba fonteinen en glijbaan, grote ligweide, eens per maand disco zwemmen , ideale locatie voor kinderfeestjes.


Modern sportcentrum met drie binnenbaden, openluchtzwembad en meter bassin, fitnessruimtes, wellness met zonnebank, sauna en stoombad en meer, diverse wateractiviteiten en fitnesslessen te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts