donderdag 14 september 2017

Zwembad de vliet leiden

Zwembad De Vliet is favoriet bij jong en oud. Bovendien is De Vliet een van de weinige openluchtbaden in de regio. Bezoekers kunnen van eind april tot begin september genieten van het 50-meter-ba de hoge glijbaan van meter lang én . Toegang tot een half uur voor sluitingstijd.


De meest volledige site met ruim 66. De gemeente heeft besloten de deuren van zwembad De vliet toch langer open te gooien gezien de prachtige weersvoorspellingen voor aankomende dagen.

Gek genoeg is er besloten dat zwembad De Zijl . LEIDEN - Een kopje koffie drinken na een ochtendje zwemmen of een ijsje kopen bij mooi weer, het is wel degelijk mogelijk in zwembad De Vliet. Dat zegt uitbater Linda van Klaveren van Horeca De Vliet tegen de redactie van Unity. Uiteraard zijn wij bij slecht weer en als er niemand is niet open. Voor een zomerse portie waterplezier ben je hier dus aan het goede adres.


Het grootste bad is vijftig meter lang. Dit bad heeft twee duikplanken: één van één meter en één van drie meter hoog. Vanwege de tropische temperaturen is openluchtzwembad De Vliet vanavond tot middernacht open.


Zo is de gemeente volop bezig met functionaliteits-, duurzaamheid-, technische- en omgevingsplannen.

Daarnaast worden er ook . Al sinds 60-iger jaren vaste gast. Met deze enquête proberen we inzicht te krijgen in de factoren die bepalen of inwoners wel of niet naar een . Het water in het bad is nog te koud. Sindsdien is het voor bezoekers soms lastig om een kopje koffie of een ijsje bij het . Sympathisanten wordt gevraagd een petitie te tekenen die op termijn wordt aangeboden aan de gemeenteraad. Hieronder volgt onze brief geschreven als Astma Fonds, inmiddels heten we . Het project bestaat uit de realisatie van een 25xmeter binnenba de renovatie van het huidige buitenbad en de herinrichting van de infrastructuur. Het nieuwe binnenbad wordt . Komende donderdag wordt de stand van zaken besproken in de commissievergadering, maar volgens de PvdA heeft de gemeente haar huiswerk niet goed gedaan.


Het huidige voorstel is om voor 1. Dit evenement vindt plaats in de sportcomplex” de Zijl” en . Voor de recreatieve zwemmer is er een glijbaan van meter lang. Leiden onderzoek gedaan naar o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts