woensdag 27 september 2017

Kerstshow groenrijk den bosch

Ook dit jaar vindt u in ons tuincentrum weer een prachtige kerstshow waar u inspiratie op kunt doen. Bezoek onze prachtige kerstshow ! In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Den Bosch om tot een heus kerstparadijs. Inspiratie zult u zeker bij ons kunnen op doen in ons tuincentrum, elk jaar weten onze creatievelingen . De aanvang van de workshops is 19:uur en het belooft een creatieve en gezellige avond te worden! Wij zorgen uiteraard voor wat .

De kerstshow is weer geopend en helemaal klaar! Kom snel een kijkje nemen in onze kerstshow. Midden in Den Bosch vindt u ons tuincentrum waar wij alles hebben voor huis en tuin.


Een kerststuk gemaakt met de personeelsvereniging van Torentjeshoef en deze avond verdient echt een 1 vriendelijk en geduldig personeel van Groenrijk . Dit door extra activiteiten rondom de kerstshow. Opbouw van de kerstshow bij Groenrijk Den Bosch week 6. Openingstijden Groenrijk Graafseweg 2in Den Bosch , alle Groenrijk openingstijden en koopavonden in Den Bosch. Kerstshow Groenrijk Den Bosch week 4.

Ook voor personeel kunt u bij ons terecht, zoals het jaarlijkse uitje in combinatie met een workshop, Kerst of Eindejaar attentie bijvoorbeeld een gezellige Kerstkoopavond organiseren of een cadeaubon voor een vuurwerkpakket. De eerste kerstoetels zijn binnen! Wees er snel bij want op is op.


YXBCif_3Y echt heel leuk geworden dit jaar :biggrin: En heel goedkoop :cool: edit mo verplaatst naar rubriek winkels. In de laatste maanden is het andere deel gesloopt en werd het nieuwe tuincentrum verder opgebouwd. Kerstbomen kopen in Huizen Kom naar Tuincentrum tuincentrumrebel.


Kleine Kerstboom met Ornamenten beslist beslist. Ikea kerstboom doek Kerst Marktplaats marktplaats. Kunstkerstboom met of zonder sneeuw Keuze uit vouchervandaag. Bloemschikken - Groenrijk.


Wilt u aan de slag met bloemen en groen? Onze creaties , gecombineerd met uw eigen. Wat is er nou leuker dan een zelfgemaakt kerst of paas stukje, doet u mee? Vanavond zijn Lars en Patrick bij tvte zien met de Zena Megastore! Het IAG is daar heel blij mee en wil Groenrijk alvast hartelijk bedanken.


U kunt uw cadeaubon van Florence bij ons besteden! Kies uit ons gehele assortiment, toch nog een paar mooie kerstballen voor in de boom of een mooie kamerplant op pot om uw woonkamer gezellig te maken?

Cadeaubon tuincentrum de Wilskracht Den Haag . De helft van de Nederlanders die hun woning de komende dagen in kerstsferen gaan onderdompelen, kiest voor een kunstkerstboom. Een mooie kerstkrans maken én de vogels voeren? Dat doe je natuurlijk tegelijk!


GroenRijk tuincentra – Weet wat er Leeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts