vrijdag 15 september 2017

Halloween splash koploper

Door het succes van voorgaande jaren zijn er dit jaar twee mogelijkheden om deze spannende avond te beleven. Kom dan lekker een avond griezelen bij zwembad De Koploper ! Twee avonden griezelen in De Koploper tijdens Halloween. Jongens en meiden van tot jaar zijn van harte welkom om een avondje te komen griezelen in De Koploper.


Griezelen in De Koploper tijdens Halloween Discozwemmen.

Speciaal voor deze avond toveren we zwembad De Koploper om tot. In De Koploper is het elke laatste vrijdag van de maand feest! Dan toveren we het zwembad om tot discozwemparadijs voor jongens en meiden van tot en met jaar. Er is speciale verlichting met discobollen en een rookmachine.


Is zwembad De Koploper het leukste zwembad van Flevoland? Kom ook griezelen in De Koploper tijdens de jaarlijkse Halloween Splash ! Op deze discozwemavond kom je de engste griezels tegen.

Vanwege het succes van voorgaande jaren organiseert Sportbedrijf Lelystad ook dit jaar twee mogelijkheden om Halloween Splash te beleven. Zwembad De Koploper organiseert dan Halloween Splash ! Vrijdag oktober is het zover. De avond is speciaal voor jongeren van tot en met jaar, dus neem al je vrienden, . Op vrijdag oktober 20staat het zwembad. Het Beste ZwembadFlevolandSportcentrum de Koploper. Kinderen van tot kunnen er terecht om te discozwemmen tijdens Halloween Splash.


Halloween discozwemmen Zwembad de Koploper in Lelystad is vrijdag- en zaterdagavond omgetoverd tot een spookhuis. Horrorfilms Filmmakers spelen al jaren in op Halloween door de meest enge films te . Woensdag testen we zwembad De Koploper in Lelystad. Welk zwembad uiteindelijk wordt. OP VAKANTIE NAAR LAS VEGAS ! Download Lagu Waterparadijs Bij Sportcentrum De Koploper Lelystad MpGratis, MpWaterparadijs Bij Sportcentrum De Koploper Lelystad Musik Hits, Gudang Lagu MpTerbaru.


Download Waterparadijs bij Sportcentrum De Koploper , Lelystad 3Gp Mp Waterparadijs. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts