dinsdag 12 september 2017

Papegaaiplant snoeien

De meerjarige papegaaiplant wordt ook wel zijdeplant genoem en behoort tot de familie der zijdeplantachtigen. Papegaaiplant (Asclepias syriaca). De vuitstgrote rode bloementrossen verspreiden een sterke, vruchtige honinggeur. Synoniemen, Asclepias syriaca, Asclepias intermedia, Asclepias kansana.


Snoei : Wanneer: Oktober- November (Voor het naar binnen halen) Wat: Alle groene delen terugknippen en de plant in model brengen. Description: De vruchten van deze plant zien er werkelijk uit als kleine .

Zowel de bloem als de vrucht zijn bijzonder. Vedergras (Stipa)Deze grassoort ziet er altijd mooi uit! HEM OOK VIA ZAAD VERMEERDEREN. Ook in groepjes geplant zeer indrukwekkend.


Geluidsoverlast zit soms tussen de oren. Ieder jaar moet daarom worden gesnoeid. Oude scheuten die van het voorgaande jaar , worden aan de basis weggeknipt vervolgens worden de jonge scheuten aangebonden. Een voeding rijke en een goede humus en voldoende .

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De tuin stond vol met papegaaiplanten. Op mijn vrije dag wilde ik namelijk heel veel doen. Tijdens het snoeien van de klimhortensia en het wassen van de ramen zag ik dat er luis zat op de hulst. En waar luis zit zijn ook mieren.


De luizen werden driftig gemolken. Het viel nog niet mee om die vlugge . Zeer grote boom ideaal voor diegene die geen groene vingers hebben want deze is artificieel en moet dus nooit water krijgen! Heel mooi blad en… € 400. De imkers hebben zaterdag november gewerkt aan het snoeien van bomen en het zetten van dikkere palen voor de houtwal. De volgende werkochtend is op woensdag 14.


Fraaie snijbloem Heerlijk geurend. Coreopsis verticillata Moonbeam. Of meer wortelstekken uit uw tuin. Bij wintervoorbereiding hoort ook het vooruit denken naar de lente. Daarom bestelde ik onlangs producten bij Bakker, en het pakketje is gearriveerd!


Een prachtige roos, de mini-kiwi, de honingbes, de prachtige papegaaiplant en de adembenemende Perzische slaapboom (alé, nu nog boompje he) . Lezing in de Hortus in Haren.

De Vriendenvereniging van de Hortus in Haren organiseert regelmatig lezingen over onderwerpen die met natuur in de breedste zin van het woord te maken hebben. Op oktober komt Prof. Elsas spreken over genetische modificatie - voor- en nadelen voor . Yn dit nûmer wer in protte nijs oer fûgels yn syn algemien. De krante is ûnder oare wer gearstald mei ferslaggen fan greidefûgels en de dramatyske efterútgong derfan. Ek dit foarjier wer de diskusje oer wol as net aaisykjen.


Découvrez le tableau tuin ornamenten, beelden de Lucie Vissers sur Pinterest. See more ideas about Gardens, Vegetable garden and Veggies. Weitere Ideen zu Obst, Gemüsegarten und Gardening.


Van een viertal bekende planten(groepen) is een cultuurbeschrijving opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts