dinsdag 19 september 2017

Borghuis klantenkaart

Tuincentrum Borghuis , nabij Hengelo en Enschede is modern, trendy, overzichtelijk, verrassend en origineel. U krijgt de klantenkaart dan direct mee. Activeren Heeft u de klantenkaart net nieuw , dan dient u de kaart eerst te activeren.


Alleen als de kaart geactiveerd is, kunt u de punten op uw kaart inwisselen voor korting. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, het in bezit hebben en het gebruiken van de Borghuis - klantenkaart. Het Borghuis klantenkaart -programma wordt uitgevoerd door.

De houder van Borghuis - klantenkaart heeft bij het invullen van het . Wij bieden een grote collectie ScentChips artikelen aan waarmee u een persoonlijke en unieke geurmix kunt creĆ«ren. Naast de Scentburners hebben wij ook Scentsticks, Scentsoaps en Scentcreams. Kom langs en ervaar zelf! Nu speciaal voor onze klantenkaart houders korting op alle Scentchips artikelen! Geef een Borghuis -bon kado!


Leuk om te krijgen, en ook leuk om te geven! De Borghuis -bon is verkrijgbaar vanaf € -.

De bon is onbeperkt geldig. Lees hier de voorwaarden van de Borghuis -bon . Vraag deze aan bij onze kassa en registreer je vervolgens via onze website. Het diner bieden wij aan voor de speciale prijs van . Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires.


Verwelkom de lente in huis. Woensdagmiddag februari is er weer een Kinder-DOE middag. Tijdens deze DOE- middag gaan we een carnavalsmasker knutselen. Deze middag betreft een inloopmiddag vanaf 14.


Tuincentrum OSDORP voordeelkaart. Voorwaarden klantenkaart. Het tuincentrum Osdorp voordeelkaart-programma wordt uitgevoerd . Zoekresultaten - 4Pagina niet gevonden . U vindt er voor zowel de tuin, terras of balkon, als voor binnen een aansprekend assortiment dat elk seizoen wisselt! Bart Borghuis – curriculum vitae.


Algemene voorwaarden Borghuis - klantenkaart - Tuincentrum. Buitenbeentjes worden vrienden. Vik is nieuw in het dorp.

En buitenbeentje Lies kan best een vriend gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts