vrijdag 22 september 2017

Kapschuur ontwerp

Bent u op zoek naar een Kapschuur ? Bij Houtbouw Holland ontwerpen wij samen met u uw Drentse Kapschuur ! Een houten kapschuur wordt voor veel doeleinden gebruikt. Het mooie van een kapschuur overkapping is dat deze een stoere uitstraling heeft, ruimtelijk aanvoelt vanwege de hoge nok en relatief eenvoudig te bouwen is. In dit stappenplan met tips leest u hoe u zelf uw kapschuur op maat kunt bouwen.

Een kapschuur bouwen op maat. Samen met u maakt onze architect een 3D- ontwerp. Benieuwd naar het resultaat? Wij leveren al jaren naar tevredenheid onze producten af bij onze klanten. Om u een beeld te geven van de diverse praktijktoepassingen . Image result for pool house.


Dit guesthouse met terrasoverkapping is ontworpen, gebouwd en afgewerkt met oog voor detail.

Gemaakt van douglashout. De stoeltjes zijn oude cafestoelen, opgeknapt met annie sloan krijtverf . Wilt u een authentieke houten kapschuur ? Houtbouw Neede beschikt als enige over een CNC gestuurde bewerkingsmachine, waarmee uw kapschuur met precisie wordt voorbewerkt. De gecompliceerde software die wij gebruiken om de machine aan te sturen, geeft ons de mogelijkheid om uw eigen ontwerp te vertalen . Nieuw: Tuinhuis ontwerpen.


Via onze webshop kunt u geheel zelf uw tuinhuisje ontwerpen. De prijs is direct zichtbaar en u kunt direct online bestellen. Je ziet dit ontwerp met regelmaat bij boerderijen staan. Vroeger diende de kapschuur voornamelijk als functioneel bijgebouw.


Een bijgebouw waar landbouwvoertuigen werden opgeslagen. Door de hoge voorzijde was het. Volledig zelf te ontwerpen en als bouwpakket te leveren. Vraag direct een offerte aan!


Houten kapschuur van Geldersche Houtbouw, zodat u ruimte kunt besparen. Met onze houten kapschuren zijn uw spullen beschermd tegen weer en wind.

Voor meer informatie kunt u bellen met. We geven u graag een prijsindicatie of komen bij u langs om ter plaatse de situatie te zien en uw wensen en mogelijkheden te bespreken zodat we een offerte op maat kunnen maken. De basis van uw kapschuur is een goed ontwerp. Wij maken een 3d ontwerp van uw kapschuur zodat vooraf duidelijk is hoe deze gaat . Voor een klant in Nijmegen is een prachtig klassiek eikenhouten schuur ontworpen.


Geheel in overleg naar de wensen en eisen van de klant, is het nostalgisch ontwerp tot stand gekomen. Zelf je eigen constructies ontwerpen en bouwen. Met het uitgebreide assortiment constructiehout van Douglas zijn deze ontwerpen nog makkelijker te realiseren.


De douglas houten kapschuur Jumbo is een eigen ontwerp van JumboWood. Ontwerpen is gratis en vrijblijvend. De ruim opgezette douglas kapschuur Jumbo is standaard leverbaar in de maten 305x505cm, 425x605cm en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts