donderdag 21 september 2017

Discozwemmen hoevelaken

Iedere vrijdag kun je disco zwemmen in zwembad de Slag in Hoevelaken. Waar kun je discozwemmen ? Discozwemmen wordt niet in ieder zwembad aangeboden. De insteek kan bij bovengenoemde zwembaden . Boek een Discofeestje in zwembad De Slag: Compleet met de nieuwste muziek en een flitsende lichtshow.

De prijs voor deze discoavond is € inclusief een drankje met bitterballen in . Omdat onze kinderen gewoon in Hoevelaken kunnen blijven lessen en zwemmen. Of gewoon voor een leuk feestje ( disco zwemmen ) voor oudere kinderen. En niet altijd MOETEN uitwijken naar Nijkerk of Amersfoort. DUS ZWEMBAD DE SLAG MOET BLIJVEN!


Antwoord Meld ongepaste inhoud . Van den Brink 13views. Zwembad de Slag in Hoevelaken bestaat dit najaar jaar!

Vrijdag februari van 19. Voor meer informatie zie: . Lekker swingen en zwemmen, kletsen met vrienden en vriendinnen, goede en flitsende muziek… dat is discozwemmen ! Super-gezellig en ook nog eens sportief! Hoevelaken , maar omdat Robert een beetje geblesseerd was, werd Bart meegenomen als versterking.


Ondanks dat sommigen liever wilden gaan disco- zwemmen , kon aan het eind toch nog het eerste punt mee naar huis worden . Het zwembad is functioneel en prima geschikt voor het volgen van zwemlessen. Omroep Nijkerk is de lokale omroep van Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen, met dagelijks het laatste nieuws op radio, televisie, kabelkrant en internet. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen! Ook wordt de beker voor de school met de meeste deelnemers uitgereikt. De Slag heeft een 25-meterba een recreatiebad met glijbaan en jetstream en een.


Het 25-meterbad is ideaal voor zwemlessen, banen zwemmen en. Want in Nederland moet je nou eenmaal kunnen zwemmen, want wij leven in een waterland. Deze wedstrijden zijn inmiddels opnieuw gepland.


De wedstrijden van Soesterkwartier Den Soesterkwartier Bzijn afgelopen zaterdag door verschillende omstandigheden plots niet doorgegaan. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het ontwerp van het zwembad.

Op vrijdag januari van 18. Hoogstaand was het allerminst, het spel dat De Meeuwen afgelopen zaterdag liet zien tegen laagvlieger Telstart uit Hoevelaken. De Slag in Hoevelaken door één nieuw zwembad op de locatie Spoorkamp ( aan de Amersfoortseweg) in Nijkerk. De ploeg van Harold Jellema begon de wedstrijd als ongeslagen koploper . Stem dan vanaf februari op ons en maak kans op fantastische prijzen!


Hoe werkt de verkiezing. Tot maart kan je stemmen in categorieën .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts