donderdag 28 september 2017

Chlamydia behandeling azitromycine

Misschien heb je kort geleden gehoord dat je chlamydia had. Inmiddels ben je behandeld met medicijnen. Heel fijn maar hoe zit het nou met de seks. Wanneer mag je bijvoorbeeld weer seks hebben?


En kan masturberen kwaad?

Kan ik weer een chlamydia oplopen? Bestel de juiste behandeling. Er zijn twee verschillende soorten antibiotica die chlamydia genezen: een 1-daagse kuur van azitromycine of 7-daagse kuur van doxycycline.


Veel mensen hebben de voorkeur aan de azitromycine -kuur omdat deze slechts dag duurt, maar u kunt de tweede kuur kiezen . Azitromycine is een antibioticum. Het wordt onder meer gebruikt bij luchtweginfecties, huidinfecties en geslachtsziekten (gonorroe, chlamydia ). Binnen enkele dagen nemen de klachten af en binnen dagen .

Ik heb nooit last gehad van de. Gebruik dit middel niet in als u allergisch (overgevoelig) bent voor:. Een chlamydia besmetting loopt u via onveilige seks op en wordt behandeld met een . Behandeling van chlamydia.


Chlamydia is goed te behandelen met antibiotica. Maak een kuur altijd helemaal af. Je partner moet tegelijk met jou . Gelukkig is chlamydia goed met antibiotica te behandelen. Tot ongeveer een week na de behandeling is de ziekte mogelijk nog besmettelijk. Een ander middel is doxycycline (keer per dag 100mg gedurende zeven dagen).


Tot nu toe is er geen noemenswaardige resistentie tegen de gebruikte eerste keus geneesmiddelen gebleken. Om deze reden wordt bij . Antibiotica is het beste medicijn tegen chlamydia , meestal krijg je azitromycine. OneDayClinic geeft antwoord op deze veel gestelde vragen.


Na een kuur van zeven dagen is de bacterie meestal verdwenen en kan je de besmetting niet meer overdragen op iemand anders.

Kan het niet tegelijk dan in ieder . Je krijgt waarschijnlijk azitromycine. Bij een erythema migrans of Borrelia-lymfocytoom behandelen met doxycycline. Amoxicilline of azitromycine zijn een alternatief indien doxycycline gecontra- indiceerd is.


Indien enigszins mogelijk . Doxycycline is even werkzaam als azitromycine , maar verondersteld wordt dat de therapietrouw lager is vanwege de kuurlengte. Gecompliceerde chlamydia - infectie. Vanwege toenemende resistentie voor antibiotica is de eerste keus bij gonorroe eenmalig ceftriaxon 5mg i. Vroegtijdige opsporing van hiv en hepatitis wordt actiever.


Geef mening Deel op Twitter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts