dinsdag 26 september 2017

Rhipsalis giftig

Pas op met huisdieren en kinderen. Het innemen van enkele gram of druppels van bessen of delen van de bloem kan al voldoende zijn om ernstige vergiftiging op te lopen met soms fatale gevolgen nadien. Giftige kamerplanten – huisdieren. Gras eten is voor katten niet ongezon het zorgt dat eventuele opgelikte haren middels haarballen weer naar buiten kunnen komen. Als katten zich misselijk voelen zullen ze grassoorten opzoeken om zo het braken te stimuleren.


Daarom is het zelfs raadzaam om voor katten een polletje . Rhipsalis , Koraalcactus. Sommige kamerplanten zijn in meer of mindere mate giftig. Wees daarop bedacht als er (kleine) kinderen in huis zijn. Lees hier om welke planten het gaat. Familie: Cactaceae Herkomst: voornamelijk Midden- en Zuid-Amerika Standplaats: Geen direct.


Weet er iemand of rhipsalis giftig is voor konijntjes? Ik kan er nergens iets van vinden. Dit is begrijpelijk aangezien de gevaren van verkeersongevallen op zowel het platteland als in de stad aanzienlijk zijn. Maar ook binnenhuis kan het leven gevaarlijk zijn. Sie können diese Sorte des Rutenkaktusses deshalb unbesorgt im Haus pflegen, auch wenn Sie Kinder oder Haustiere haben.


Pagina van - planten - geplaatst in Medisch en gezondheid: Ik zou toch graag eens weten wat voor planten er giftig zijn en welke planten wel ok zijn voor katten. De graslelie valt altijd goed in de smaak bij huisdieren en hun eigenaren: zowel katten als honden mogen graag van deze niet giftige plant peuzelen. Een overdosis aan graslelie kan echter tot misselijkheid leiden. Dus om zowel de plant als de viervoeters fris en fruitig te houden, staat de graslelie het beste hoog, kan ie . Zo ook met lelie achtige soorten: lelies, die grote bloemen met stuifmeel, zijn giftig maar graslelies, de makkelijke kamerplanten, niet.


Katten zijn echte vleeseters. Toch zijn veel poezen ook dol op een groen hapje. Maar lang niet alle planten en groenten zijn veilig voor je kat, sommigen zijn zelfs ronduit giftig. GIF: Bladeren en stengel bevat giftig sap. Welke planten zijn giftig en welke geschikt voor uw vogels?


SYMPTOMEN: Tast de slijmvliezen aan. Yucca ( Filamentosa) GIF: Gehele plant. De juiste, nieuwe naam moet zijn: Erythrorhipsalis pilocarpa.


De planten zijn niet giftig , hoewel katten zelf heel goed weten wat ze wel en niet kunnen eten. Ik vind dit een goed bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts