woensdag 13 september 2017

Valse christusdoorn sunburst

Sunburst is een opvallende cultivar welke fris geel uitloopt, uit voorraad leverbaar uit eigen boomkwekrij. Heeft een diepgaand wortelstel waardoor hij goed verharding verdraagt. De boom krijgt pas laat blad. Valse Christusdoorn Sunburst.


Bij Budgetplant kunt u terecht voor een groot en divers aanbod loofbomen.

Deze valse Christusdoorn koopt u bij ons voor een vaste, lage prijs. Geen lokkertjes, maar prijzen die het hele jaar door gelden. Kenmerkend zijn de grote doornen aan stam en takken.


Het wordt later en langzaam groener. Gleditsia triacanthos Sunburst. Deze boom is een aanrader om als solitair te planten. De herfstkleur van de valse christusdoorn is egaal geel.

Binnen 2-werkdagen bezorgd! De kroon is eirond tot rond. Deze gleditsia soort kan tot m hoog worden. Het jonge blad is fel geel gekleurt en namate het blad ouder wordt wordt het groengeel.


Hij wordt veel in parken aangeplant en kan in alle grondsoorten geplant worden. Jonge twijgen zijn goudkleurig, maar . Naarmate het seizoen vordert verkleuren de bladeren van geelgroen naar geel. Grillige meerstammige Carpinus betulus - ideaal in kleine tuinen. Hornbeam Hedge - Pleaching is . De uiteindelijke hoogte is ± meter hoog en groeit goed op elke grondsoort.


Levering gemiddeld binnen dagen. De winterharde en bladverliezende valse christusdoorn komt van nature voor in Noord-Oostelijk en het midden van de Verenigde Staten met een kleine uitbreiding richting Zuid-Canada (Ontario). Omschrijving en kenmerken.


In de Lage landen verschijnt ze steeds . Vallen er peulen of zaden af?

Is hij snel of traag groeiend en welke grond heeft hij het liefst? Ook wat planttips zijn welkom, evenals . Het is een middelgrote boom tot meter. Harry Pauwlaan links af Koolhovenlaan in 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts