dinsdag 12 september 2017

Vrijburgbad zwemles

In de kijkweek ben je van harte welkom op de zwemzaal om de vorderingen van jouw kind live bij te wonen. Tevens kun je op die momenten vragen stellen aan de lesgever. Deze weken vallen in de week na het . Zie van dichtbij wat je kind allemaal kan.


Zwembad Zed en Sop zwemles.

Zo ontstaat een scala aan mogelijkheden: serieuze training, zwemles voor alle leeftijdsgroepen en door de watertemperatuur van ÂșC, alle mogelijke vormen. Maar wedstrijdbad wel erg koud voor de kleine kindjes die zwemles krijgen. Veelal bibberende kinderen aan het. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. De Partij van de Arbeid Middelburg maakt zich zorgen over zwemlessen voor kinderen van ouders met een laag inkomen en wil duidelijkheid van het gemeentebestuur.


Aanleiding is een folder van het Vrijburgbad waarin staat dat een all-in pakket 6euro kost. Als er voldoende aanmeldingen zijn, start de zwemles onder BSO-tijd eind augustus.

Cor Overduin van Kinderopvang Walcheren. In Zeeland is het van groot belang dat kinderen kunnen zwemmen. Bovendien draagt het bij aan hun zelfstandigheid. Met deze zwemles ontlasten we ouders en leren we . In het Vrijburgbad is het altijd genieten. Hier treft u een uitgebreid subtropisch zwemparadijs instructieba verenigingsba wedstrijdbad , fitnessvoorzieningen en een restaurant biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle.


Met trots presenteren wij: zwemles onder BSO-tijd. De zwemles wordt in samenwerking met Optisport Vrijburgbad verzorgd. De zwemlessen zijn zowel voor kinderen die naar BSO De Aventurijn gaan . Voordelig zwemlestarief. Een enthousiast team van zwemonderwijzers.


Instructeur geeft les in het water. Duidelijke opbouw en duur. Archiefbeeld: Schoolzwemmen in het Optisport zwembad Vrijburgbad in Vlissingen.


Na schooltijd gaan de kinderen met een pedagogisch medewerker van Kinderopvang Walcheren naar het Vrijburgbad.

Gekwalificeerde instructeurs van het Vrijburgbad verzorgen de zwemlessen. De kinderen krijgen zwemles in kleine groepjes. De pedagogisch medewerker van Kinderopvang Walcheren . Er zijn geen komende evenementen. Klik hier om evenementen toe te voegen.


Dit is alleen van toepassing bij het Vrijburgbad. Bij het Vrijburgbad mag het kind deelnemen aan de methode Superspetters. De gehele kosten voor het zwemlessenpakket worden dan vergoedt met diplomagarantie.


Het is slechts eenmaal mogelijk een bijdrage te ontvangen voor de zwemlessen met . Indien deze wordt goedgekeurd wordt het hele zwemlessenpakket betaald tot en met het B-diploma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts