donderdag 28 september 2017

Hollandse hoeve dag 2016

Op deze dag zullen er verschillende activiteiten gepland staan. Voor jong en oud een dagje uit! Officiele opening zal dit jaar plaatsvinden op de midgetgolfbaan van Eeterij-spelerij Vierlinden.


No automatic alt text available. LikesCommentsShares.

De activiteiten beginnen om 13. De burgemeester zal samen met de kinderburgemeester om 14. Het Ambachtscentrum deelt een oude boerenschuur samen met drie.


Deze geveltjes zijn tot op de dag van vandaag nog te vinden aan de haven van Goes. In de huisjes demonstreren de aanwezige ambachtslieden hun ambacht en . Ineens realiseer ik me dat op de website nog geen aandacht is geweest voor de open dag van zaterdag juni. Er stond nog gelukkig nieuwjaar….

IVN-gidsen nemen een ieder mee door het gebied van de voormalige fruitboomgaarden, waar van alles te genieten en beleven valt. Klik op de foto's voor een vergroting. Een speelparadijs voor kinderen. Heerlijk om met je (klein) kinderen een dagje bezig te zijn, . Ook Omnium is er aanwezig met een luchtkussen en allerlei informatie!


Hollandse Hoevedag Goes. Kom gezellig een middagje met de familie! Kortom genoeg vertier om de dag door te komen, ook bij slecht weer.


Het openluchtspektakel E-njen is het hoogtepunt van het Goese themajaar Aziƫ. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Kaarten voor de voorstelling zijn nu hier te koop!


Toen met onder andere ringsteken en zwaardvechten. Archieffoto: Chris de waard). Opdat de zon weer zo uitbundig mag schijnen over de groene hollandse polders!


Wolfertsplein en Oostkerke- een evenementenvergunning voor straat te Wolphaartsdijk.

Magdalenastraat te Goes. Onderwerp: Gewijzigde groepsindeling Poeljeugd. Laatste schooldagfeest juli. Aan de ouders verzorgers van de. De dag brengen we daar door en om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts