maandag 18 september 2017

Sportiom zwembad openingstijden

Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend! Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom. Bekijk hier de openingstijden voor zwemmen, schaatsen, fitness en lasergamen.


Bekijk de openingstijden voor recreatief zwemmen. Openingstijden fitness, lasergame en schaatsen.

Leef je uit in de golven van AquaFun Sportiom. Er zijn ook combinatieprijzen voor zwemmen en schaatsen. Moet ik als ik niet mee zwem ook betalen?


Ja, voor het zwembad moet er altijd entree betaald worden, omdat er geen controle uitgevoerd kan worden of men wel of niet zwemt. Zijn er boxen in het zwembad aanwezig? Ja, er zijn boxen in het zwembad aanwezig. Is het zwembad toegankelijk voor invaliden?


Diverse attracties staan garant voor urenlange waterpret.

Het sportcentrum waar je kunt schaatsen, zwemmen, fitnessen en nog veel meer. Lees hier over de openingstijden , prijzen, parkeren en meer. Het zwemgedeelte bestaat uit een subtropische zwembad met buitenba golfslagba verschillende glijbanen, kinderbaden, grotten, wedstrijdbad en een . De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.


Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Aan de voet van een vulkaanhelling ligt subtropisch zwemparadijs AquaFun. Probeer één van de twee. Den Bosch of ontdek het professionele wedstrijdbad waar je optimaal aan je conditie kunt werken.


Hier zie je de openingstijden van het zwembad AquaFun, bekijk voor alle actuele openingstijden de website. Ontdek het zelf bij Sportiom ! U vindt op deze site informatie over de verschillende zwemactiviteiten die wij aanbieden. Kijk dan rustig rond en vraag naar informatie. Wilt u de sfeer van de vereniging proeven? Kom dan eens langs op zaterdagmiddag of woensdagavond in het doelgroepen- en wedstrijdbad van het Sportiom.


Zwemmen tijdens jouw vakantie op Vakantiepark Dierenbos? Het park beschikt over een binnenzwembad met glijbaan, een buitenzwembad en een zwem- en speelvijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts