dinsdag 19 september 2017

Bouw telefoon samsung

Bouwtelefoons met kwaliteit vind je bij bouwtelefoons. De telefoons zelf zijn vaak niet water- en stofdicht en valbestendig, maar worden dat door een ruggedized hoesje wel. Het toestel is voorzien van de beste hardware en heeft een groot en helder display voor het mooiste beeld!


De Galaxy Sis waterbestendig, je kan hem in een flinke regenbui dus zorgeloos blijven gebruiken. Robuuste telefoons met ip68.

Grootste assoriment sterke, (water- en) stofbestendige outdoor telefoons gesorteerd op score. Diverse modellen en prijzen. Mobiele telefoons voor in de bouw uit voorraad leverbaar. Hammer, Blackview, Evolveo, Stanley en meer! De bouwvakkerstelefoon met Android heeft onder meer een behuizing met veel grip en Samsung legt veel nadruk op de mogelijkheid om het touchscreen met handschoenen aan te bedienen.


Volgens de fabrikant is het toestel vooral geschikt voor mensen in de transport- en bouwsector. Deze mobiele telefoon is stof- en waterdicht, en bestendig tegen verschillende andere.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw ervaring met je telefoon op de bouw. Standaard draait hij op Android Lollipop.


Coolblue: alles voor een glimlach. BesturingssysteeAndroid 5. De samsung galaxy sdraait android 4. Touchwiz bezit heel veel feautures en mogelijkheden maar de skin is zo zwaar dat het de performance van de telefoon verminderd. Soms stotterd hij bij de interface maar zware games zoals asphalt speelt hij dan weer. Regen, win stof, valpartijen?


Bovendien kun je 'm bedienen met handschoenen. De Samsung Xcover is niet te breken! De stevige behuizing, stof- en waterdichtheid van rugged telefoons maakt ze geschikt voor gebruik in ruige omgevingen. Bijvoorbeeld wanneer je op een bouwplaats werkt waar hij geregeld hard valt of in contact komt met stof. Maar na een tijdje went het, en is het prettig werken met de telefoon.


Met name het scherm, de camera en vooral de batterij zijn grote vooruitgangen.

Alles werkt naar behoren: koppelen car-kit, wifi, enz. Ook een groot pluspunt is het volume van het geluid. Deze kan echt har en is ook nodig vermits het een telefoon is die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts