donderdag 14 september 2017

Avri dongen kerst

Al in juli wordt er gestart met de opbouw van onze kerstshow ! Witte tinten in combinatie blauw, roze en eucalptus groen in een winterse omgeving. De mooiste kerstshow in de omgeving van Brabant (zoals Ulvenhout, Waspik en Gilze Rijen) vindt u bij Tuincentrum AVRI. Haal inspiratie uit ons brede assortiment kerstversiering , kerstverlichting en kerstbomen.


Bezoek onze sprankelende Kerstshow. Dit jaar is deze nog groter en spectaculaider dan afgelopen jaren en is zeker de moeite waard om te komen bezoeken.

Fotos genomen door: Sharon Stads. Deze avond belooft weer erg gezellig te worden met onder andere Live Muziek, gratis hapje en drankje, diverse productdemonstraties en super . Sinds de zomermaand juni zijn ze bij AVRI in Dongen al bezig met de opbouw van de kerstshow. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum is dat een beetje anders. Daar is het team al sinds juni volop bezig met de opbouw van de kerstshow , die dit jaar . DONGEN - Sinds juni zijn ze bij tuincentrum AVRI in Dongen bezig met de opbouw van de kerstshow.


Die show moet dit jaar groter en luxueuzer worden dan ooit. Als klap op de vuurpijl is de Efteling-attractie Aquanura in het klein nagebouwd. De kleurrijke watershow is een spel van muziek, licht en water.

Bart Damen (50) is een van de opbouwers. Hij werkt vijftien jaar bij AVRI en ziet een grote ontwikkeling. Toen ik hier begon was het simpel.


Ik plaatste een houten wand en zette er een kerstboom voor. Dat was dan de showroom voor kerst. Nu wordt de grens steeds verlegd. Ieder jaar wat groter en gekker.


Vandaag december voor de eerste keer bij Avri in Dongen geweest en wat een geweldig. Geniet van de grootste Kerstshow van Nederland bij tuincentrum Avri in Dongen en ontdek de. Kerstmis is het feest bij uitstek om elkaar vrede en welvaart te wensen. Van oudsher is Kerstmis ook een christelijk hoogfeest. Het kindeke Jezus, de Drie koningen , de herders en de schapen.


Hoe je Kerstmis ook viert. Het tuincentrum AVRI op de grens van Dongen en Oosterhout staat al . In ieder tuincentrum vind je nu wel een kerstshow ! De ene show is klein en fijn, de ander groots en meeslepend. Als je het mij vraagt, heeft iedere kerstshow wel iets speciaals en bijzonders.


En ik ben natuurlijk nog lang niet overal geweest.

Bovendien is wat je leuk vindt super persoonlijk! Dongen - Buiten lijkt het wel zomer, maar als je bij AVRI binnen stapt, maakt je zomergevoel. Meer nieuws over: Dongen. Volgende Wat is waar, als het om pastoor Karel van Roosmalen gaat? Bij tuincentrum Avri in Dongen wordt druk gewerkt aan de inrichting voor de jaarlijkse kerstshow.


Op de voorgrond is Fabiola van Erp bezig met van de gigantische kerstbomen, achter haar is John van der Avoird bezig in de schappen. De kerstshow bij Tuincentrum AVRI in Dongen wordt dit jaar groter dan ooit. Naast de traditionele dorpjes, bomen, lichtjes en decoratie heeft de show nu iets heel bijzonders: het tuincentrum heeft de Efteling-attractie Aquanura in het klein nagebouwd. Een spetterende kleurrijke show . Kerstshow in Oosteind koopt u natuurlijk bij AVRI Bloem- en Tuincentrum!


Het is weer kerst bij AVRI dongen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts