woensdag 13 september 2017

Welkoop heerenveen dierenarts

Dierenarts aanwezig op woensdag van 13. Maar ook kleine ingrepen kunnen wij voor je uitvoeren. Moet je huisdier bijvoorbeeld gevaccineer gechipt of ingeënt worden? Voor castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen kun je ook bij ons terecht. Heeft je huisdier extra zorg nodig?


Dan verwijst de medewerker je altijd door naar onze dierenarts.

Deze mooie dame kwam donderdag bij de dierenarts langs voor haar prikje. Onze kliniek bevindt zich in het grensgebied van Frieslan Drenthe en Overijssel, midden tussen de steden Meppel, Hoogeveen, Wolvega en Heerenveen. De kliniek ligt direct aan de Aen is gemakkelijk te bereiken.


Wij zijn uur per dag, dagen per week (telefonisch) bereikbaar. Wij wensen u veel leesplezier en . Ons team bestaat uit dierenartsen en paraveterinaire dierenartsassistenten. Zo werken wij samen met opvang konijnenparadijs uit de Blesse en Stichting Knuffelkonijn uit Zwolle.


Daarom kunnen wij dit goedkope tarief. Farmarts werkt landelijk samen met dierenspeciaalzaken .

Welkoop Wormerveer, Samsonweg 5E Wormerveer Elke 1e woensdag van de. Een vaste dierendokter in de Heerenveense Welkoop -winkel roept verzet op. Welkoop Heerenveen heeft een nieuw diergezondheids-concept: het. Betrokken en professionele zorg voor uw huisdier.


De dierenarts waar mijn kattenbeesten heengaan rekent maar iets van euro voor een sterilisatie. Ook heeft de Welkoop hier in Heerenveen , maar volgens mij in wel meer plaatsen, een dierenarts in huis en die is ook goedkoper dan die 125. Andere oplossing is de poezenpil, dat is knap goedkoop, . Helaas is het ons niet gelukt Brownie aan te laten sterken ondanks de goede zorgen van de dierenarts deze week.


Het bedroeft ons dan ook zeer te moeten melden dat er in overleg met de dierenarts is besloten Brownie naar de konijnenhemel te laten gaan”. Schrijft het Team van Welkoop op de . Je adviseert de klant voor wat betreft mogelijke behandelrichting waaronder bijvoorbeeld het geven van een voedingsadvies of de doorverwijzing naar de dierenarts. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer.


Onze dierenkliniek ligt aan de roerdomplaan in heerenveen (friesland). Dat merk je meteen als je onze winkel binnenloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts